- İMSAK 05:47
- GÜNEŞ 07:11
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:37
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:35
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Türkiye’nin yüksek irtifa–uzun havada kalışlı taarruzi insansız hava aracı AKINCI, yerli ve milli EREN mühimmatı ile gerçekleştirilen hava-hava atış testini başarıyla tamamladı. Test, insansız sistemlerin hava muharebesindeki rolünü yeni bir aşamaya taşıdı.
ANKARA (İGFA) - Türkiye savunma sanayiinin öncü şirketi Baykar, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Bayraktar AKINCI TİHA’nın (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) EREN mühimmatıyla gerçekleştirdiği hava-hava atış testini duyurdu.
“EREN Mühimmatı Hava-Hava Atış Testi” notuyla paylaşılan görüntüler, insansız hava araçlarının yalnızca yer hedeflerine karşı değil, hava hedeflerine karşı da etkin şekilde kullanılabileceğini ortaya koydu.
Yüksek faydalı yük kapasitesi, uzun havada kalış süresi ve gelişmiş radar/aviyonik sistemleriyle öne çıkan AKINCI, bu testle birlikte hava-hava angajman kabiliyetini de sahada göstermiş oldu.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















