- İMSAK 05:52
- GÜNEŞ 07:16
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:35
- AKŞAM 19:12
- YATSI 20:31
-
BIST 100
16057,78%-0,67
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
51,11% -0,19
-
GRAM ALTIN
7324,21% -0,41
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Üniversite Kulüpleri Buluşması” kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Kulüp temsilcilerinin taleplerini ve önerilerini dinleyen Başkan Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehir’de öğrenciler için hayata geçirdiği projeleri de anlattı.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin bünyesinde bulunan öğrenci kulüplerinin temsilcileriyle bir araya geldi.
Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda yapılan buluşmada Başkan Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verirken, kulüp temsilcilerinin de taleplerini dinledi.
Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin gençler için birçok çalışma yürüttüğünü ifade eden Ünlüce, “Bugün burada sizlerin öneri, talep, varsa şikayetlerinizi dinlemek için bir araya geldik. Böylece şehirde birlikte hareket ederek, sizlerin genç fikirleriyle daha güzel bir geleceği inşa edeceğiz.” dedi.
Sırayla söz alan öğrenci kulübü temsilcileri Eskişehir’deki üniversite yaşamları ve kentle ilgili fikir, proje ve önerilerini Başkan Ünlüce’ye ilettiler. Öğrenciler başta ulaşım konusu olmak üzere, belediye etkinlikleri, şehirde gençlerin yaşamını kolaylaştıracak çalışmalar hakkında sorular yönelttiler. Öğrenciler yapılan buluşmanın kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, “Başkanımızla birebir konuşarak talepleri iletmemiz bizim için çok büyük bir fırsat oldu. Kendisinin yakın ilgisine ve bizlere olan desteğine çok teşekkür ederiz.” dediler.
Toplantıda ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı, öğrenci abonman kart, ulaşımda gece seferleri, günaydın çorbası, ücretsiz çamaşırhane hizmeti, atölye çalışmaları, kurslar, psikolojik danışmanlık, kütüphane ve ödünç kitap hizmetleri, ders çalışma alanları, bilgisayar kullanım alanları, birimlerde internet erişimi, kız öğrenci misafirhanesi, burs desteği, geziler ve kamplar hakkında bilgiler verildi.
Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















