- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Bursa Gemlik Belediyesi, vatandaşların temel gıda ürünlerine kolay, sağlıklı ve ekonomik şekilde ulaşabilmesi amacıyla Halk Büfe ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Kumla Yunuslar yanında yeni bir Halk Büfe daha hizmete açıldı.
BURSA (İGFA) - Yeni büfede; ekmek, taze yumurta, süt ürünleri, Gemlik Zeytini ve zeytinyağı uygun fiyatlarla Gemliklilerle buluşuyor. Büfe, hafta içi 08.00 – 17.00, cumartesi günleri ise 08.00 – 13.00 saatleri arasında hizmet verecek.
Açılışla ilgili açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, “Gemlik’te her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Bu anlayışımızın bir parçası olarak, Kumla’da vatandaşlarımızın temel gıda ürünlerine kolayca ve uygun fiyatlarla ulaşabilmesi için yeni bir Halk Büfe’yi hizmete açtık. Halkımızın yaşamını kolaylaştırmak ve bütçesine katkı sunmak adına bu hizmetleri artırarak sürdüreceğiz. Gemlik için hep birlikte, durmadan çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















