- İMSAK 05:43
- GÜNEŞ 07:08
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:18
- YATSI 20:37
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7137,18% 0,03
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü’nde bulunan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, engelli bireylere ve Alzheimer hastalarına egzersiz programları uygulanıyor.
Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü’nde kalan Alzheimer hastalarına ve İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi’nde eğitim alan bireylere yönelik çalışmalar, alanında uzman personel yönetiminde kapsamlı şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde belirlenen günler ve saatlerde seanslara katılıyorlar. Hastaların ve engelli bireylerin fiziksel durumu göz önünde bulundurularak hazırlanan egzersiz programları, gruplar halinde veya bireysel olarak sürdürülüyor.
Genel olarak yürüme, denge kuvvetlendirme, koordinasyon egzersizleri yapılan merkezde, bireylerin fiziksel kabiliyetlerinin yerinde olması, iyileşmesi amaçlanıyor.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi, Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde, Remourban, yani Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi kapsamında hayata geçirilen Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hizmet veriyor.
Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















