11007,37%0,81
42,52% 0,07
49,55% -0,06
5743,85% -0,15
9322,75% 0,27
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Akçakale yolu üzerinde bulunan Akçamescit mevkiinde başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe genelindeki yol yapım programı hakkında bilgi veren Başkan Kuş, kırsaldaki yol yapımları için ihale sürecinin tamamlandığını ve 15 Aralık tarihinde çalışmaların başlayacağını duyurdu.
Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelindeki yol yapım seferberliği kapsamında Akçakale yolu üzerindeki Akçamescit mevkiinde çok sayıda fabrikaya ulaşımı sağlayan yollarda sıcak asfalt çalışması başlattı. Toplam 7200 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek çalışma bölgesine giden Başkan Mehmet Kuş, Başkan Yardımcıları Hüseyin Aslıhan ve Ali Çiftçi ile birlikte incelemelerde bulundu ve bölgedeki fabrika sahipleriyle görüştü.
İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Mehmet Kuş, ilçe genelindeki yol yapım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirtti. Kuş, kırsal bölgelerdeki yol yapımları için ihale aşamasının tamamlandığını ve 15 Aralık itibarıyla çalışmaların başlayacağını ifade etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı, ilçe merkezinde doğalgaz kazıları, ŞUSKİ ve Dicle Elektrik çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollardaki yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti. Yıl sonuna kadar bu yol çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.
Sanayi bölgelerinde kapsamlı yol çalışmaları gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Kuş, "Esnafımızın ve fabrikatörlerimizin yol talepleri vardı. Bugün itibarıyla Akçakale yolu üzerindeki fabrikalarımızın yol çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Bir hafta ile on gün arasında buradaki çalışmalarımızı tamamlayarak, daha güvenli yolları vatandaşlarımızın ve esnafımızın hizmetine sunmuş olacağız" dedi.
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı
Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti
Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!