- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16176,11%-0,11
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,08% 0,09
-
GRAM ALTIN
7345,05% 0,12
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Birlik ve Kardeşlik Gecesi
Başkan Kuş, Ramazan ayının müjdecisi Regaip Kandili'nin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren önemli gecelerden biri olduğunu vurguladı. Kuş, bu mübarek gecenin tüm İslam âlemine ve Eyyübiyeli hemşehrilerine hayırlar getirmesini diledi.
Bir Dönüm Noktası Olmalı
Duaların kabul olduğu bu gecede kardeşlik ve dayanışmanın artmasını temenni eden Başkan Kuş, "Böylesi müstesna bir gecenin, hayatımız için bir dönüm noktası olması gereklidir. Günahlarımızın affı ve işlediğimiz her türlü hatanın bir daha tekrar edilmeyeceği bir başlangıç için fırsat olan bu gecede, Cenabı Allah'ın affını ve mağfiretini istemeli, birbirimize ve tüm insanlığa iyilik, güzellik dilemeliyiz.
Huzur ve Bereket Temennisi
Bu vesile ile Regaip Kandili’nin ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyor, gecenizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa,Eyyübiye Belediyesi
Şanlıurfa,Eyyübiye Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















