- İMSAK 05:40
- GÜNEŞ 07:04
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:39
- AKŞAM 19:20
- YATSI 20:40
-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,02% 0,02
-
GRAM ALTIN
6947,48% -2,32
-
Ç. ALTIN
11465,56% -1,02
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Eskişehir’de Cengiz Topel İlkokulu 2-A ve 2-D sınıfı öğrencileri ile Özel Çağdaş Okulları 2. sınıf öğrencileri, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yerel yönetimleri tanımak amacıyla Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.
ESKİŞEHİR (İGFA) - Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında belediyeleri tanımak ve yerel yönetimlerin işleyişini yakından görmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, belediyenin görevleri, alınan kararların nasıl hayata geçirildiği ve başkanın günlük çalışma programı hakkında merak ettiklerini sorma fırsatı buldu.
Meclis Salonu’nda gerçekleşen samimi buluşmada miniklerin heyecanı gözlerinden okunurken, Başkan Ünlüce de onların sorularını içtenlikle yanıtladı.
Renkli ve öğretici anlara sahne olan ziyarette öğrenciler, yerel yönetimlerin şehir yaşamındaki önemini yerinde gözlemledi.
Belediye meclisinin nasıl toplandığını, kararların nasıl alındığını öğrenen çocuklar, demokrasi kültürünün temel taşlarını küçük yaşta deneyimleme şansı yakaladı.
Öte yandan Özel Çağdaş Okulları 2. sınıf öğrencileri de Başkan Ünlüce’yi makamında ziyaret etti. Yerel yönetimler ünitesi kapsamında gerçekleştirilen buluşmada öğrenciler, belediyenin şehir için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkanlık makamını yakından görmenin mutluluğunu yaşayan minikler, sorularıyla keyifli bir sohbet ortamı oluşturdu.
Geleceğin bilinçli bireyleri olma yolunda önemli bir adım atan öğrenciler için bu ziyaret, hem öğretici hem de unutulmaz bir deneyim olarak hafızalara kazındı.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















