- İMSAK 05:23
- GÜNEŞ 06:49
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:30
- YATSI 20:51
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,44% 0,27
-
EURO
51,26% 0,12
-
GRAM ALTIN
6262,70% 0,27
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi iş birliğinde ilçelerde bakım, besleme, gübreleme ve hastalıklar konularında çiftçilere yönelik eğitim söyleşileri düzenlenecek.
Büyükşehir Belediyesi’nin üreticilere olan desteği artarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, üreticilere yönelik desteklerin yanı sıra eğitim faaliyetlerine de büyük önem veriliyor.
Bu kapsamda çiftçilere yönelik Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi iş birliği ile ilçelerde bakım, besleme, gübreleme ve hastalıklar konularında eğitim söyleşisi düzenlenecek.
Söyleşilerin ilki 14 Şubat Cuma günü Sarıcakaya’da saat 11.00’de ESMEK binasında gerçekleştirilecek. Diğer söyleşiler ise 20 Şubat Perşembe ve 28 Şubat Cuma Sarıcakaya, 7 Nisan Pazartesi Mihalgazi, 10 Nisan Perşembe Günyüzü, 17 Nisan Perşembe Kızılinler, 24 Nisan Perşembe İnönü, 8 Mayıs Perşembe Sivrihisar, 22 Mayıs Perşembe Günyüzü’nde düzenlenecek.
Tüm çiftçilere ve vatandaşlara açık olan söyleşilerde, üreticiler merak ettikleri soruları da sorma imkânı bulacak.
Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















