- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,95% 0,05
-
GRAM ALTIN
7230,49% 0,36
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), kent merkezi ve kırsal mahallelerde içme ve kullanma suyu altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalarla kırsal mahallelerin su ihtiyacını karşılamak ve su arz güvenliğini artırmak amacıyla 2025 yılında 24 adet yeni su deposu hizmete alındı.
Altyapı Mevsimsel Değişimlere Hazır
ESKİ ekipleri tarafından yerleştirilen depolar sayesinde kırsal mahallelerde artan nüfus ve mevsimsel tüketim değişikliklerine karşı altyapı daha güçlü hale getirildi. İnşa edilen depolar, uzun ömürlü ve dayanıklı yapılarıyla mahallelerin içme ve kullanma suyu altyapısına önemli katkı sağlayacak.
Sürdürülebilir Su Yönetimi Vurgusu
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, hayata geçirilen yatırımlar sayesinde kırsal mahallelerde suya erişimin daha düzenli ve güvenli hale getirildiği ifade edildi. Açıklamada ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin, iklim değişikliği ve nüfusa bağlı olarak artan su talebi karşısında doğal kaynakları koruyan sürdürülebilir altyapı hedefi doğrultusunda 2026 yılında da yatırımların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.
Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















