Tarih: 07.01.2022 12:10

Eren Bülbül Sarıyer'de anıldı

Facebook Twitter Linked-in

Sarıyer Ülkü Ocaklarınca 11 yıldır her Perşembe günü düzenlenen Kuran-ı Kerim Tilaveti proğramında okunan Kuran ve Dua'larla Eren Bülbül ve Ferhat Gedik ile tüm şehitler anıldı. Kuran proğramı öncesinde Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kapıcıoğlu tarafından Eren Bülbül'ün ağabeyi Olcay Bülbül'e plaket takdim edildi. Sarıyer Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kapıcıoğlu'nun evsahipliğinde düzenlenen proğrama MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar ve Şehit Eren Bülbül'ün ağabeyi Olcay Bülbül'de katıldı.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar, satranç ve iç mekan görseli olabilir

Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

KESİŞME İYİKİ VARSIN EREN

Bir 3 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Sarıyer Ülkü Ocaklarında düzenlenen anma proğramından sonra tüm Türkiye'de vizyona giren Eren Bülbül kesişme filmi için Sarıyer Ülkü Ocakları mensupları, Ortaöğretim Teşkilatı, Hakan Başpınar, Olcay Bülbül ile birlikte topluca Kesişme İyiki Varsın Eren filmini izledi. Oldukça duygusal sahnelerin yer aldı film Eren Bülbül'ün şehit olma sahnesiyle son bulduğunda salon çıkışında filmi izleyenlerin üzüntüleri yüzlerine yansımıştı.

 


Sarıyer Ülkü Ocaklarında düzenlenen Kuran-ı Kerim Tilaveti ile Şehit Eren Bülbül ve Ferhat Gerik için okutulan Kuran sonrasında vizyona giren Kesişme-İyiki Varsın Eren filmi izlendi.

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...