Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
SİYASET

CHP'li Gaytancıoğlu: Bir ayda yüzde 40 zam olur mu?

YEREL YÖNETİMLER

SPAK Ekibi Akreditasyon ve Armalarını Törenle Aldı

YEREL YÖNETİMLER

Başkan Görgel, Canlı Yayında Şehirdeki Son Durumu Değerlendirdi

YEREL YÖNETİMLER

Şanlıurfa, Uluslararası Emıtt Fuarında Turizm, Gastronomi Ve Kültürel Zenginliklerini Tanıtıyor

EKREM İMAMOĞLU’NDAN AVCILAR’DA DEVAM EDEN PROJELERE İNCELEME GEZİSİ

EKREM İMAMOĞLU’NDAN AVCILAR’DA DEVAM EDEN PROJELERE İNCELEME GEZİSİ

EKREM İMAMOĞLU’NDAN AVCILAR’DA DEVAM EDEN PROJELERE İNCELEME GEZİSİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da yapımı devam eden önemli projeleri yerinde inceledi. Başkan İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ile birlikte  ilçenin çehresini değiştirecek ve halkın yaşam kalitesini artıracak çalışmaları yerinde değerlendirirken teknik ekiplerden projelerin ilerleyişine dair bilgi aldı.

DAHA MODERN AVCILAR

İnceleme gezisi kapsamında ilk durak, Avcılar E-5 Meydanı Zeminaltı Otoparkı, Afet Eğitim Merkezi, Yaya Alt Geçidi ve Meydan Düzenleme İnşaatı oldu. Avcılar Meydanı’nı daha modern hale getirmeyi ve bölgedeki otopark sorununu çözmeyi amaçlayan proje, 475 araç kapasitelik otopark ve bölge halkının sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla 7 bin metrekarelik meydan olacak şekilde tasarlandı. Otoparkın yanı sıra 385 kişilik çok amaçlı bir salon, kütüphane yer alacak. Zemin altı otoparkının üstünde yer alacak 7 bin metrekarelik Avcılar Meydanı’nda,vatandaşların vakit geçireceği, sosyal ve kültürel aktivitelerini devam ettireceği 330 kişilik açık hava sahnesi de bulunacak.

AFET EĞİTİM MERKEZİ

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara,Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri,Birim müdürleri ve ekibi ile  ile inceleme gezisine devam eden Ekrem İmamoğlu ardından Afet Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu ve teknik ekiplerden bilgi aldı. Afet Eğitim Merkezi’nin , vatandaşlara olası afetlere karşı farkındalık ve hazırlık eğitimi verilmesi için önemli bir altyapı oluşturduğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Afet riskine karşı bilinçlenme, kentimizin en öncelikli konularından biri. Bu merkezin, toplumun her kesimine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum,” dedi.

HALKIN NABZI TUTULDU

Proje incelemelerinin ardından Başkan İmamoğlu ve Başkan Çaykara Yeşilkent Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarda esnafla sohbet eden ve vatandaşların taleplerini dinleyen İmamoğlu ve Çaykara bölgenin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ve halkla sürekli iletişim halinde olmaya önem verdiklerini dile getirdiler. Pazar ziyareti sırasında esnafın ekonomik zorluklar, altyapı ve günlük sorunlarına dair paylaşımlarını dinleyen İmamoğlu, İBB olarak çözüm odaklı çalışmalara devam ettiklerini belirtti.


İstanbul,Avcılar Belediyesi
belediye365.com

Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 21 18 0 3 32 57
2.Fenerbahçe 21 16 2 3 33 51
3.Samsunspor 21 12 5 4 11 40
4.Eyüpspor 21 11 4 6 15 39
5.Göztepe 21 10 7 4 13 34
6.İstanbul Başakşehir 21 9 7 5 9 32
7.Beşiktaş 20 8 4 8 8 32
8.Kasımpaşa 21 6 5 10 -3 28
9.Alanyaspor 21 7 7 7 -3 28
10.Rizespor 21 8 10 3 -10 27
11.Trabzonspor 20 6 6 8 10 26
12.Gazişehir Gaziantep 21 7 9 5 -3 26
13.Antalyaspor 21 7 10 4 -16 25
14.Konyaspor 21 6 9 6 -6 24
15.Sivasspor 21 6 10 5 -9 23
16.Kayserispor 20 3 9 8 -20 17
17.Bodrum FK 21 4 13 4 -14 16
18.Hatayspor 21 1 13 7 -17 10
19.Adana Demirspor 21 2 17 2 -30 5
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti