15811,53%0,87
43,37% 0,07
51,55% 0,52
7080,92% 1,96
11326,76% 0,00
Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi (TEKNOMER), gençleri teknoloji ve dijital sporlarla buluşturmak amacıyla "EAFC 26 PlayStation 5 Espor Turnuvaları" düzenledi. Dijital futbolun güncel oyunu EAFC 26'nın oynandığı etkinlik, yoğun katılımla ve büyük heyecanla sona erdi.
İki Günde Yoğun Rekabet
İki farklı yaş grubuna yönelik planlanan turnuvalar, 21 Ocak Çarşamba ve 24 Ocak Cumartesi günlerinde gerçekleştirildi. Toplamda 100'ü aşkın başvuru alan müsabakalarda, katılımcılar PlayStation 5 platformunda şampiyonluk için mücadele etti. TEKNOMER, turnuva boyunca rekabet dolu anlara sahne oldu.
Oyuncular, taktik becerileri, hızlı karar alma yetenekleri ve refleksleriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Bireysel performansların ve sportmenliğin öne çıktığı karşılaşmalar, gençler tarafından ilgiyle takip edildi. Oluşan espor atmosferi, katılımcılar ve izleyiciler tarafından beğeni topladı.
Sosyalleşme ve Yetenek Platformu
Keçiören Belediyesi, bu organizasyonla gençlerin espora olan ilgisini desteklemeyi ve teknolojiyi sosyal bir ortamda deneyimlemelerini amaçladı. TEKNOMER'deki turnuvalar, bir yarışmanın ötesinde gençlerin bir araya gelip sosyalleştiği ve dijital yeteneklerini sergilediği bir platform işlevi gördü. Turnuva sonunda dereceye giren oyuncular tebrik edildi.
Watch Party ile Ekran Başında Buluşma
TEKNOMER'de ayrıca, "VCT 2026: EMEA Kickoff" karşılaşması için bir Watch Party etkinliği düzenlendi. Avrupa'nın prestijli espor organizasyonlarından VCT EMEA sahnesindeki mücadele, gençlerin yoğun katılımıyla coşkulu bir atmosferde takip edildi. Katılımcılar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan'a teşekkür etti. Keçiören Belediyesi'nin gençlere yönelik teknoloji ve espor temalı etkinliklerinin devam edeceği bildirildi.
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı
Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti
Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!