- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,03
-
EURO
51,24% -0,09
-
GRAM ALTIN
6645,89% 0,36
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Düzce’de bir kavşakta kısa süre içinde yaşanan ters yön ihlalleri, trafikteki tehlikeyi gözler önüne serdi.
Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Kervan Kavşağı’nda bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, yalnızca 3 dakika içinde 4 aracın ters yönden ilerlediği görüldü.
Görüntülerde, bazı sürücülerin kavşakta oluşan yoğun trafikten kaçmak amacıyla ters yönü kullandığı anlar yer aldı. Söz konusu ihlallerin, hem sürücülerin hem de diğer yol kullanıcılarının can güvenliğini tehlikeye attığı belirtildi.
Mahalle sakinleri ve yolu kullanan vatandaşlar, bölgede benzer trafik ihlallerinin sıkça yaşandığını ifade ederek, olası kazaların önlenmesi için denetimlerin artırılmasını istedi.
Yetkililerden, kavşakta gerekli önlemlerin alınması talep edildi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















