Tarih: 12.08.2023 21:22

Dursun Karabacak Güven Tazeledi

Facebook Twitter Linked-in

Sarıyer Spor Kulübü tesislerinde gerçekleştirilen kongrenin açılışı, salt çoğunluğun sağlanmasından sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Sarıyer Spor Kulübü Halı sahasında yapılan 12. Olağan Genel Kurula Ak Parti Sarıyer ilçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun  ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. 

MYK Üyesi Metin Arı’nın başkanlığında Divan heyetinin oluşturulmasının ardından gündem maddeleri okunarak tek tek onaylandı ve kabul edildi. Kongre sonunda MHP Sarıyer  İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: 
"Başkan Dursun Karabacak, Burak Karagülle, Bünyamin Çanakçı, Gözde Atar Köylü, Ender Aslan, Sinan Satır, Nurcan tan, Mustafa Baştürk, Yakup Çetindağ, Ruşen Ali Tüfekçi, Erdal Atik, Mustafa Burak Başak, Miray Mazim Elmacı, Mehmet tekin, Fuat Bayram, Ümit Sokullu, Ahmet Koca, Tayfun Kaldırım, Ömer Metin, Erhan Tiryaki, Fuat Nalbant, Oktay Çolak, Adnan Gül" 

Kongre sonrasında bir açıklama yapan  MHP İlçe Başkanı Dursun Karabacak, “Sarıyer’de 12. İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Sarıyer’e hizmet için varız, tek liste olarak girdiğimiz genel kurulda Sarıyer ilçe başkanı olarak seçildiğim için, gururlu ve mutluyum, hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...