- İMSAK 05:45
- GÜNEŞ 07:09
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:17
- YATSI 20:36
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle Üniversitesi öğrencilerine uygulamalı ağaç ve çalı budama ile çim biçme eğitimi verdi.
DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Dicle Üniversitesi Tarım Meslek Yüksekokulu Bahçe Tarımı Programı öğrencilerine “Budama Teknikleri ve Bahçe Bitkilerine Giriş” dersleri kapsamında uygulama etkinliği düzenledi. Program Başkanı Dr. Öğretim üyesi Aynur Sadak Turhan’ın da katılım sağladığı eğitim, Kayapınar ilçesindeki Yeşil Kuşak Parkı’nda yapıldı.
Bahçe Tarımı Programı 1 ve 2. sınıf öğrencilerinin yer aldığı etkinlikte, alanında uzman ekipler tarafından kapsamlı budama teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı yerleşkesinde gerçekleştirilen uygulamalı eğitimde ise öğrenciler, budamada kullanılan ekipmanlar hakkında detaylı şekilde bilgilendirildi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















