Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16698,39%-0,07
  • DOLAR

    43,63% 0,00
  • EURO

    51,90% 0,25
  • GRAM ALTIN

    7099,51% -0,50
  • Ç. ALTIN

    11727,26% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

2025'te tarımsal desteklerden 2,9 milyon çiftçi yararlandı

YEREL YÖNETİMLER

Adalet Bakanlığı'nda Görev Devir Teslimi Gerçekleşti

KÜLTÜR SANAT

TBMM'de “Ümmetin İmtihanı: Gazze” sergisi

GÜNDEM

Malatya Jandarması dolandırıcılığı önledi

Tarih: 22.01.2025 17:06 Güncelleme: 22.01.2025 17:06
DEVA Genel Başkan Yardımcısı Ekmen: Kültür ve Turizm Bakanı istifa etmeli!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Kars’ta bir dizi temaslarda bulunduktan sonra basınla bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Vahim tablonun birinci derece ana sorumlusunun Kültür ve Turizm Bakanı olduğunu öne süren Ekmen, "Kendisi de bir turizm işletmecisi olan Sayın Bakan, siyasi sorumluluğun gereği olarak istifa etmelidir" dedi.

KARS (İGFA) - Bolu’da 76 vatandaşımızın hayatını kaybettiği otel yangıyla otellerin yeteri kadar denetlenmediğinin ortaya çıktığını vurgulayan Ekmen, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u istifaya davet etti. 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Kars’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnaf, STK ve bölgenin kanaat önderleriyle bir araya gelen Ekmen, Kars'ta basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair açıklamada bulundu.

Ekmen’e, DEVA Partisi GMYK Üyesi Umut Dayanan ve DEVA Partisi Kars İl Başkanı Av. Güven Özen de eşlik etti.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI İSTİFA ETMELİ!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u istifaya çağıran Ekmen, “Otellerin yeteri kadar denetlenmediği gerçeği ile karşı karşıyayız. Bu kadar lüks, üst sınıf hizmet veren neredeyse Kars'ta 1 hafta konaklayabileceğiniz ve gezebileceğiniz bir fiyata gecelik ücret alan bir otelin hem otel sahipleri açısından gerekli tedbirlerin alınmamış olması hem de sorumlu bütün birimler açısından çünkü Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da sorumluluğu var. Bakanlık her ne kadar suçu belediyeye atmış olsa ve itfaiye açısından belediyenin sorumluluğu olsa da çok vahim bir tablo. Sorumluluk personel, müdür gibilerinin gözaltına alınmasıyla çözülecek bir mesele değil,‘kamuoyuna biz gereğini yapıyoruz hissinin’verileceği yöntemler değil gerçek bir adım atmak gerekir. Birinci derece ana sorumlu Kültür ve Turizm Bakanı’dır. Kendisi de bir turizm işletmecisi olan sayın bakan, siyasi sorumluluğun gereği olarak istifa etmelidir" dedi.

HER İLİN SORUNLARINI MECLİSE TAŞIYACAĞIZ

DEVA, Saadet ve Gelecek partilerinin oluşturduğu Yeni Yol gurubuyla her şehrin sorunlarını TBMM'ye taşıyacaklarını söyledi.

Ekmen, vatandaştan hem sağ seçmenindeki dağınıklığı giderecek, hem de siyaset gündemine yeniden dahil olmamızı sağlayacak bir talep sürekli önlerine geldiğini belirterek, "Burada bugün itibariyle DEVA, Saadet ve Gelecek partilerinin Yeni Yol ismi ile bir meclis çatı grubunda birleşmesi sonucunu üretti. Bu iş birliğinin uzun vadede bir seçim iş birliğine dönüşmesi yönünde de kuvvetli bir irade var ama sonuçta bunları da zaman gösterecek. Yeni Yol grubu sayesinde her şehrimizin gündemlerini ulusal basına, Meclis gündemine taşımak noktasında bir imkânımız olacak. Ayrıca gerek kanun yapım süreçleri gerekse de muhalefetin Meclis gündemine taşımak istediği araştırma önergeleri veyahut kanun teklifleri üzerinden daha fazla görünür olmak, seçmene, vatandaşımıza görüşlerimizi daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde verme imkânı elde edeceğiz" diye konuştu.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti