- İMSAK 05:52
- GÜNEŞ 07:16
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:35
- AKŞAM 19:12
- YATSI 20:31
-
BIST 100
16024,60%-0,88
-
DOLAR
44,08% 0,06
-
EURO
51,18% -0,06
-
GRAM ALTIN
7356,26% 0,02
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Keçiören Belediyesi, tarımsal üretimde doğru bilinen yanlışları ortadan kaldırmak ve bilinçli yetiştiriciliği yaygınlaştırmak amacıyla “Bilinçli Yetiştiricilik İçin İlk Adım Bizden” sloganıyla eğitimlere başladı. Temel sebze ve meyve yetiştiriciliği ile tarım alanında genel bilgilerin verildiği eğitimlerden 150 kursiyer ücretsiz faydalanıyor. Ovacık Mahallesi’nde bulunan modern ve akıllı serada gerçekleştirilen eğitimin sonunda kursiyerlere katılım belgesi verilecek.
Ziraat mühendislerinden uygulamalı eğitim
Kursiyerler sebze yetiştiriciliği, meyve budama, bahçe güzelleştirme, iç mekân ve dış mekân bitki yetiştiriciliği, aşılama ve gübreleme, gül ve bağ budama, sera yetiştiriciliğini öğrenirken verimli üretim teknikleri hakkında da bilgi sahibi oluyor. Katılımcılar, teorik bilginin yanı sıra serada yapılan uygulamalı dersler ile doğrudan üretim süreçlerine dair pratik bilgiler elde ediyor.
Modern tarım tekniklerini öğreniyorlar
Eğitim programlarıyla tarımsal üretim sürecindeki yanlış uygulamaları ortadan kaldırmayı ve bilinçli yetiştiriciliği yaygınlaştırmayı amaçladıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Düzenlediğimiz bu eğitim programıyla hem üreticilerimiz hem de hobi olarak bitki yetiştiren vatandaşlarımız, aldıkları teorik ve uygulamalı eğitimlerle modern tarım tekniklerini öğreniyor. Bununla birlikte daha verimli, sürdürülebilir ve bilinçli bir tarım yetiştiriciliği konusunda kendilerini geliştiriyorlar” dedi.
Ankara,Keçiören Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















