Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Turizmde 9 günlük bayram ve ara tatil hareketliliği

EKONOMİ

'Kurumlar'da beyan dönemi başlıyor

YEREL YÖNETİMLER

Başkan Büyükkılıç: “6 Yılda Kayseri’yi Yatırımda Lider Yapan Hizmetlere İmza Attık”

GÜNDEM

İzmir Çiğli Belediyesi'nden Sabri Amca'ya yeni yuva

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı mesajında, 'Terörsüz Türkiye' vurgusunu yineledi. "Devletimiz, çağrı yapılmasını sağlayarak üzerine düşeni yapmıştır" diyen Erdoğan, şimdi sıranın örgütün çağrıya amasız, fakatsız uyma vakti olduğunu söyledi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı mesajında, "Ramazan Bayramı'nın; ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için huzura, felaha, esenliğe, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum." dedi.

Gazze’de yaşanan soykırım, bir parça vicdanı, ahlakı, izanı olan herkesin yüreğini parçalayacak görüntülerle, sürekli daha vahim bir boyuta ulaştığına dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye olarak, bu vahşete karşı duruşumuzu net bir şekilde ifade ediyor, yardımlarımızla kardeşlerimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Ancak, Batılı ülkeler başta olmak üzere, dünya bu zulme karşı fiilen harekete geçmedikçe, zalimlerin cesareti ve cüreti artmakta, mazlumların feryatları arşa ulaşmaktadır. İnşallah önümüzdeki dönem, bu konuda tüm dünyada bir uyanışa vesile olur" dedi.

Komşu Suriye’de yaşananlarla ilgili gelişmelere de vurgu yaptığı mesajında, Suriye’nin toprak bütünlüğü ve milli birliği çerçevesinde atılan adımları sabote ederek, güney sınırlarımızdaki istikrarsızlığı sürdürmek isteyenlerin farkında olduklarını, hiçbirine müsaade etmeyeceklerini söyledi.

"ŞİMDİ SIRA ÖRGÜTÜNE ÇAĞRIYA 'AMA'SIZ UYMASINA GELMİŞTİR"

“Terörsüz Türkiye” hedefimiz doğrultusunda başlattığımız çalışmaları, yol haritamıza uygun şekilde sürdürdüklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devletimiz, çağrı yapılmasını sağlayarak üzerine düşeni yapmıştır. Şimdi sıra, örgütün çağrıya amasız, fakatsız uymasına gelmiştir. Bu konuda da sınırsız bir vakte ve tahammüle sahip değiliz. Daha fazla oyalanılmadan, örgütün kendini feshetmesini ve silahlarını tamamen bırakmasını bekliyoruz" dedi.

Son iki yıldır gündemlerinden ilk sırasından asla düşürmediğimiz bir diğer meselemiz de, deprem bölgesinin ayağa kaldırılması olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremin ikinci yıldönümü vesilesiyle, 201 bin konutumuzun anahtarlarını hak sahiplerine teslim ettik. Yıl sonuna kadar bu rakamı, konut ve işyeri olarak 453 bine çıkartmayı hedefliyoruz. Böylece, milletimize verdiğimiz sözleri harfiyen yerine getirerek, depremin fiziki yıkımını tümüyle telafi ediyoruz. Her birini rahmetle yad ettiğimiz kayıplarımızın hatırası, elbette ebediyen yüreklerimizde yaşayacaktır. Şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırarak, bu büyük felaketle hayatları alt üst olan vatandaşlarımıza yeni bir ufuk, yeni bir fırsat sunacağız. Rabbim ülkemizi ve milletimizi bu tür felaketlerden muhafaza eylesin, diyoruz" diye konuştu.

Erdoğan, deprem tehditi altındaki Marmara Bölgesi başta olmak üzere, hükümet olarak biz tüm planlamalarımızı ve hazırlıkların yapıldığı halde, belediyelerin umursamazlığı sebebiyle arzu edilen hızda dönüşüm gerçekleştiremediklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde, gerekirse bu sorunu aşacak ilave tedbirlerle, İstanbul’u depreme hazırlama hususunda daha etkin adımlar atacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram mesajında, yargı, trafik kuralları ve Türkiye Yüzyılı vizyonlarıyla ilgili de dikkat çeken parantezler açtı.

Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 27 20 2 5 42 65
3.Samsunspor 28 15 7 6 12 51
4.Beşiktaş 27 13 6 8 14 47
5.Eyüpspor 28 12 8 8 9 44
6.İstanbul Başakşehir 27 11 10 6 6 39
7.Göztepe 27 10 9 8 10 38
8.Gazişehir Gaziantep 27 11 11 5 0 38
9.Kasımpaşa 28 9 8 11 -3 38
10.Trabzonspor 27 9 9 9 12 36
11.Antalyaspor 28 10 12 6 -20 36
12.Konyaspor 28 9 12 7 -6 34
13.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
14.Alanyaspor 28 8 13 7 -10 31
15.Sivasspor 28 8 14 6 -8 30
16.Bodrum FK 28 8 14 6 -11 30
17.Kayserispor 27 7 11 9 -14 30
18.Hatayspor 27 4 16 7 -22 19
19.Adana Demirspor 27 2 21 4 -39
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti