- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,07
-
EURO
50,93% -0,06
-
GRAM ALTIN
7295,09% -0,56
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Yalova’nın önemli lokasyonları arasında yer alan Doğu Sahil Bandında çevre bilincinden yoksun vandallar tarafından çöp kutuları ve oturma bankları yerlerinden sökülerek kayalıklara atılarak zarar verildi.
Doğu Sahil Bandında meydana gelen olayın akabinde Yalova Belediyesi ekipleri tarafından yerlerinden sökülen çöp kutuları ve banklar atıldıkları yerden alınarak yerlerine konuldu.
Çevre bilincinden yoksun ve kamu malına zarar verildiğini belirten Yalova Belediyesi Yetkilileri; “ Bank ve Çöp Kutularının yerlerinden sökülüp bir yere atılması tek başına yapılacak bir iş değil. Bu bilinçli bir şekilde yapılan bir organizasyondur. Bank ve çöp kutuları bir insanın kaldırabileceği ağırlıktan daha çok fazlasına sahip. Bunu yapanlar kamu malına zarar verdiklerinin bilinciyle bu hareketleri bilerek yapmaktalar. Yalova Belediyesi olarak her ne olursa olsun bu hareketleri yapanlarla mücadelemiz sürecek ve şehrimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dediler.
Yalova,Yalova Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















