- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,98% -0,08
-
GRAM ALTIN
7278,38% -0,78
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, Kentpark içerisinde yer alan Çekirdek Eskişehir sanat atölyesinde, “Songs From Home -Evden Şarkılar” adlı açık hava konseri 26 Nisan Cumartesi saat 19.00’da gerçekleştirilecek.
Songs From Home konserleri, Institut français Türkiye’nin TamART programı kapsamında, Villes des Musiques du Monde ve Les Ballastières ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle gerçekleşiyor. Kentpark içerisinde yer alan Çekirdek Eskişehir’de düzenlenecek olan ücretsiz konsere Eskişehirli tüm müzikseverler davetli.
2024 yılında Türkiye’den TamART misafir sanatçı programına kabul edilen Eylül Nazlıer, Les Ballastières’te 4 haftalık bir çalışmanın ardından, Filistin’den Bashar Murad ve Fransa’dan Caroline Sasal ile birlikte Songs From Home isimli bir proje geliştirdi.
Zazaki, Filistin ve Oksitan kültürlerinin zengin mirasından beslenen Songs From Home - Evden Şarkılar; kimlik, dayanıklılık ve aidiyet üzerine eşsiz bir keşif niteliği taşıyor. Kopuz, Cura, Keyboard ve Perküsyon eşliğinde, müziğin farklı seslerini ve geleneklerini bir araya getirme gücünün bir kutlaması olan bu proje, 26 Nisan Cumartesi saat 19.00’da Çekirdek Eskişehir’de dinleyicileriyle buluşacak. Projenin Türkiye turnesi ayağında, farklı şehirlerde konserler de sürdürülecek.
Kentpark içerisinde yer alan Çekirdek Eskişehir sanat atölyesi, bünyesinde yer alan açık ve kapalı mekânlarda, farklı sanat disiplinlerinin sergi, performans ve etkinliklerine yıl boyunca ev sahipliği yapmaya devam edecek.
Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















