Tarih: 16.02.2025 07:08

BÜYÜKŞEHİR’DEN 14 ŞUBAT KONSERİ

Facebook Twitter Linked-in

BÜYÜKŞEHİR’DEN 14 ŞUBAT KONSERİ

 

BİRBİRİNDEN GÜZEL AŞK ŞARKILARI SÖYLENDİ

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel “Hatay, Aşkın En Güzel Hali” sloganıyla anlamlı bir konser düzenledi.

 

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği konserde Defne ilçesi Çekmece Kültür Sanat Çarşısı’nda Levent Gündüz ve Ece Baydur tarafından birbirinden güzel aşk şarkıları yeniden yorumlandı.

 

Özellikle 14 Şubat’ı kutlamak isteyen çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği konserin sonunda HBB yetkilileri sanatçılar Levent Gündüz ve Ece Baydur’a sahnede çiçek takdim etti.

 

Levent Gündüz etkinlik sonunda yaptığı açıklamada yaşanan acılara rağmen hayata tutunabilen insanların gözlerindeki umut ışıklarından oldukça etkilendiğini ifade ederken Ece Baydur ise hem bu güzel günde kendilerini Hatay’a getirdiği hem de sanata ve sanatçıya gösterdikleri değerden dolayı Başkan Öntürk’e teşekkür etti.

 

Haberin görsellerini aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

 

https://sendgb.com/aw04c8fZM6i

https://sendgb.com/6M0VO8EeoUJ


Hatay,Hatay Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...