- İMSAK 05:25
- GÜNEŞ 06:51
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:29
- YATSI 20:49
-
BIST 100
15977,01%-0,92
-
DOLAR
44,36% 0,06
-
EURO
51,42% 0,24
-
GRAM ALTIN
6337,81% -1,33
-
Ç. ALTIN
10612,00% -3,04
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Daha önceki denetimlerinde toplum sağlığını tehdit eden ve mevzuata uygun olmayan şekilde satılan gıda maddelerine el koyarak işlem başlatan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, son gerçekleştirdiği gıda ve hijyen denetimlerinde ise söz konusu uygun olmayan gıda maddelerine rastlamadı.
Kentte huzurlu, düzenli ve güvenli bir şekilde ticari hayatın sürmesi noktasında denetim ve kontrol görevini yapan Büyükşehir Zabıtası, kent içerisindeki dükkânlar ve ticarethaneler ile sokak ve caddelerdeki düzeni sağlayan faaliyetlerinin yanı sıra pazar yerlerindeki denetimlerini de aralıksız gerçekleştiriyor.
Bu doğrultuda bit pazarını da dikkatle ve kararlıkla denetleyen Büyükşehir Zabıta ekipleri, beraberindeki Melikgazi Belediyesi Zabıta ekipleri, Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Melikgazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile birlikte toplum sağlığına yönelik bit pazarındaki gıda ve hijyen denetimlerini yaptı.
Bit Pazarında Bozulmuş Gıda Maddesine Rastlanmadı
Bit pazarındaki denetimlerde zabıta ekipleri, açıkta satılan gıdalar, etiketsiz ve son kullanım tarihi geçmiş halk sağlığını tehdit eden ürünlerin satışına yönelik incelemelerde bulunarak tutanak tuttu. Söz konusu denetimlerde eksik görülen hususlar giderilirken, bozulmuş herhangi bir gıda maddesine rastlanmadığı da kayıtlara geçirildi.
Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















