- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,62% -0,59
-
GRAM ALTIN
7183,62% -0,30
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsimiyle birlikte artan hava sıcaklıklarının yol açabileceği olası yangın tehlikelerine karşı tedbirlerini artırdı. Şehir merkezinin en yoğun kullanılan sosyal yaşam alanlarından biri olan Arslanbey Parkı’nda onlarca araç ve personelin katılımıyla kapsamlı temizlik çalışması yürütüldü.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsimiyle birlikte artan hava sıcaklıklarının yol açabileceği olası yangın tehlikelerine karşı tedbirlerini artırdı. Şehrin dört bir yanında park, bahçe ve yeşil alanlarda yangın riskine karşı önleyici temizlik ve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda Arslanbey Parkı özel bir öneme sahip oldu. Şehir merkezinin en yoğun kullanılan sosyal yaşam alanlarından biri olan Arslanbey Parkı’nda onlarca araç ve personelin katılımıyla kapsamlı temizlik çalışması yürütüldü. Özellikle çam ağaçlarından dökülen kuru iğnelerin yangın riski oluşturabileceği bilinciyle hareket eden ekipler, söz konusu döküntüleri titizlikle toplayarak hem parkın estetik görüntüsünü korudu hem de olası tehlikelerin önüne geçti.
Çalışmalar Şehir Genelinde Devam Edecek
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, özellikle sıcak yaz günlerinde doğada en küçük bir kıvılcımın büyük felaketlere yol açabileceği vurgulanarak, vatandaşlardan da dikkatli olmaları ve çevreyi temiz tutmaları istendi. Ayrıca, bu tür temizlik çalışmalarının şehir genelindeki diğer yeşil alanlarda da sürdürüleceği belirtildi. Büyükşehir Belediyesi, bir yandan şehir estetiğini korurken, diğer yandan da doğal alanların güvenliğini sağlama noktasında çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.
Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















