Meridyen Eğitim Kurumları
Ramazan ayınız mübarek olsun
Meridyen Eğitim Kurumları
SPOR

İzmir'e Başkan Tugay'da triatlon müjdesi

DÜNYA

Dışişleri'nden Kuzey Makedonya'ya taziye

TEKNOLOJİ

KEMANKEŞ 1'den başarılı bir seyir testi daha

SAĞLIK

Şehirler kalp sağlığında kritik bir savunma hattı

Büyükşehir Belediyesi’nden Alaşehir’de Gönül Sofrası

Büyükşehir Belediyesi’nden Alaşehir’de Gönül Sofrası

Büyükşehir Belediyesi’nden Alaşehir’de Gönül Sofrası

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının bereketini ve paylaşmanın güzelliğini Alaşehir’de kurulan büyük iftar sofrasında vatandaşlarla paylaştı.

Binlerce Alaşehirliyi bir araya getiren iftar programına, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Denizli Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, Uşak Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, Uşak Eşme Yeleğen Belediye Başkanı Ecevit Emir, il ve ilçe yöneticileri, bürokratlar katıldı.

“FERDİ ZEYREK, MANİSA’DA TEMİZ BİR SAYFA AÇTI”
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, programda yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayarak, “Bu mübarek ayda dualarınız, ibadetleriniz, tuttuğunuz oruçlar kabul olsun inşallah. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek, Manisa’da temiz bir sayfa açtı, bembeyaz bir değişimin adresi oldu. Beyaz sayfa leke götürmez, kir götürmez. Allah kendisine sizlere de hatasız, kazasız hizmet etmeyi nasip etsin. Bu dileğimi buradan kendisine iletmek istiyorum. Alaşehir’imizde 17 kilometrelik içme suyu hattımızı Ferdi Başkan değiştiriyor. Avşar Barajı’ndan basılan suyun, ancak yüzde 60’ı Alaşehir’e ulaşabiliyordu, arıza olduğunda 18 saat susuz kalıyorduk. Ferdi Başkanımız, 200 milyon liralık bir projeye imza atarak suyu ilçemize getiriyor,  7 bin 500 tonluk bir depo da inşa ediliyor ve böylece su kesintilerine son verecek. İnşallah yaz aylarında artık su musluklarımızdan kesintisiz akacak. Mahallelerimize düğün salonu, taziye evi, gasilhane ve köprü yapılıyor. Bu yıl kanayan yaralarımızın hepsine parmak basıyor. Kendisine buradan teşekkür ediyorum” dedi.

“ARTIK KURTLAR SOFRASI YOK, HALİL İBRAHİM SOFRASI VAR”
Önceki dönemde Alaşehir’de büyükşehir belediye başkanı görmeye alışık olmadıklarını dile getiren Öküzcüoğlu, “Ama Ferdi Başkan, halka yukarıdan bakan, kibirli bir anlayışı sona erdirdi, yerine mütevazı bir yönetim anlayışını getirdi. Artık kurtlar sofrası yok, Halil İbrahim sofrası var. Bu sofrada bereket var, bu sofrada insaf düzeni var. İsraf düzeni bitti, kardeşlik düzeni geldi. Ferdi Başkanımız, bizi defalarca ziyaret etti, her seferinde özel programlar düzenledi. Kendisine şahsım ve tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

“HALKIN PARASINI HALK İÇİN HARCIYORUZ”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu vurgulayarak “Yüreğinde vatan, millet, Atatürk sevdası olan Alaşehirli hemşehrilerim, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ahmet Başkan sağ olsun, Alaşehir’de yapacağımız hizmetlerin hepsini anlattı. İnşallah bu yıl bitmeden tüm projeleri hayata geçirmek istiyoruz ve bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz.  Bana hep soruyorlar, 'Cumhurbaşkanlığı kısıtlama tedbirleri var, merkezi bütçeden gelen para azaldı ama bu kadar yatırımı nasıl yapıyorsunuz?' Biz Avşar Barajı’ndan Alaşehir’in su sorununu çözecek projeye yaklaşık 180 milyon lira harcadık. Bunu nasıl yapıyoruz biliyor musunuz? Artık Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde hak etmediği şekilde ihale alanlar, haksız kazanç sağlayanlar, bankamatik memurları yok. Artık onlar bu kapıdan içeri giremiyorlar ve hiçbir zaman da giremeyecekler. Seçimde söz verdim, bu sözümün her zaman arkasında duracağım. Biz kendi cebimizden harcamıyoruz bu parayı. Hepimizin vergileriyle, devletimizin bize emanet ettiği bütçeyi halk için harcıyoruz. Halkın parasını, halk için harcıyoruz ve böyle de devam edeceğiz” diye konuştu.

“EKMEĞİMİZİ BÖLÜP LOKMAMIZI PAYLAŞIYORUZ”
Başkan Zeyrek, “Çünkü bu şekilde olduğunda aynı bugün bu sofrada buluştuğumuz gibi mübarek Ramazan’da ekmeğimizi bölüşüp lokmayı paylaşıyoruz. Sizlerle birlikte inanın ki o Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin parası o kadar bereketli ve o kadar kutsal ki her şeye de yetiyor çok şükür. 11 ayın sultanı Ramazan’da bu mübarek günlerde, Allah’ım tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, ettiğimiz duaları yüce makamında kabul eder ve vatanımızı, milletimizi, birliğimizi, dirliğimizi daim eder inşallah. Görüşemezsek Ramazan Bayramınız şimdiden mübarek olsun” dedi.

Binlerce kişinin aynı sofrada buluştuğu iftar programının ardından, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve beraberindekiler, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelip sohbet ederek hayata geçirilen projeleri anlatarak taleplerini dinledi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ramazan ayınız mübarek olsun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 27 22 0 5 41 71
2.Fenerbahçe 25 19 2 4 40 61
3.Samsunspor 26 15 6 5 14 50
4.Beşiktaş 26 12 6 8 13 44
5.Eyüpspor 26 12 7 7 11 43
6.Gazişehir Gaziantep 26 11 10 5 1 38
7.Göztepe 25 10 9 6 10 36
8.İstanbul Başakşehir 26 10 10 6 4 36
9.Trabzonspor 26 9 9 8 12 35
10.Kasımpaşa 27 8 8 11 -5 35
11.Rizespor 26 10 13 3 -10 33
12.Antalyaspor 27 9 12 6 -21 33
13.Konyaspor 27 8 12 7 -7 31
14.Alanyaspor 27 8 12 7 -9 31
15.Sivasspor 26 7 13 6 -11 27
16.Bodrum FK 26 7 13 6 -11 27
17.Kayserispor 26 6 11 9 -19 27
18.Hatayspor 25 3 15 7 -18 16
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti