- İMSAK 05:47
- GÜNEŞ 07:11
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:37
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:35
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Sekmen, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yunus Emre Şeker, Akıllı Şehircilik ve Bilgi İşlemleri Daire Başkanı Abdullah Avan, ORAN Planlama, Programlama ve Koordinasyon Birimi Başkanı Seyit Cezaoğlu ve ilgili birim personeli katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda 2025 yılına dair proje süreçleri değerlendirildi ve bölgesel kalkınmayı destekleyecek çalışmalara yönelik istişarelerde bulunuldu.
Sürdürülebilir kalkınma, yeşil dönüşüm, istihdamı artırma, kaynak verimliği gibi konu başlıklarında birlikte sosyal fayda sağlamaya yönelik projeler ele alındı.
Proje geliştirme kapasitesinin arttırılmasına yönelik olarak kurumlar arası iş birliği ve bu doğrultuda eğitim faaliyetleri de gündemde yer alan bir başka önemli konu başlığı oldu.
Öte yandan toplantıda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi - ORAN Kalkınma Ajansı Proje ve İş Birliği Geliştirme Çalıştayı düzenlenmesi kararlaştırıldı.
Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















