Tarih: 04.07.2020 23:45

Büyükasar ve Dağlaroğlu'ndan Serdar Kulbilge'nin kaleci akademisine ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Number One GK Kaleci Akademisi adı altında çalışmalara başlayan Kullbilge’yi Cuma günkü  antrenmanında bir dönem Sarıyer’de birlikte görev yapmış olduğu spor yöneticisi Ali Büyükasar ve eski milli kaleci Oğuz Dağlaroğlu yalnız bırakmadı. Antrenmanlar öncesinde minik kaleci adayları ile sohbet eden ikili daha sonra oyunculara nasihatlerde bulundu.

Nezaket ziyareti ile hakkında kısa açıklamada bulunan Ali Büyükasar; “Bugün burada Türk futbol tarihine damga vurmuş iki önemli sporcu ile birlikte olmanın memnuniyetini yaşıyorum. Serdar Kulbilge ve Oğuz Dağlaroğlu ile birlikte Sarıyer Spor Kulübü çatısı altında birlikte çalışma fırsatımız oldu. İkiside genç kalecilerimize örnek olacak çok donanımlı ve bilgili sahibi spor adamlarıdır. Serdar Kulbilge’ye Sarıyerli sporseverlerin selamını getirdim. Kendisine ve ekibine çıktığı bu yolda başarılar dilerim. Türk futboluna çok başarılı genç kaleciler yetiştireceklerine yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu. 

Antrenman çalışmalarını da yakından takip eden ikili, idmanların sonunda Serdar Kulbilge ve ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili Haberler

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...