- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,13% 0,11
-
EURO
50,80% -0,10
-
GRAM ALTIN
7213,44% 0,11
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
SPOR
SPOR Haberleri
Bursa Uluslararası Spor Festivali birçok branşta düzenlenen müsabakalar ve turnuvalarla devam ederken, Festival Söyleşileri kapsamında Radyo programcısı Erke Tümer ve spor yorumcusu Erdal Hoş lise öğrencileriyle bir araya geldi.
BURSA (İGFA) - Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü iş birliğinde düzenlenen Bursa Uluslararası Spor Festivali, futboldan basketbola, geleneksel okçuluktan satranca, darttan voleybola kadar pek çok branştaki etkinliklerle devam ediyor.
Festival kapsamındaki söyleşi programlarının son konuğu ise, radyo programcısı Erke Tümer ve akademisyen ve spor yorumcusu Erdal Hoş oldu. Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki programın moderatörlüğünü Mutlu Ulusoy üstlendi. Spor basınının tüm yönlerini öğrencilerle paylaşan konuklar, spora dair öğrencilerin sorularını da cevapladı. Programın sonunda konuşmacılara plaket takdim edildi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















