Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,57% 0,12
  • EURO

    49,59% 0,19
  • GRAM ALTIN

    5763,80% 0,32
  • Ç. ALTIN

    9281,35% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Artvin Valisi Ergün'den Kore Gazisi ailesine taziye

YEREL YÖNETİMLER

72 İlde Düzenlenen Uyuşturucu Operasyonlarında 970 Şüpheli Yakalandı

YEREL YÖNETİMLER

Ordu ve Yozgat'ta Trafik Jandarması, Öğrencilere Uygulamalı Trafik Eğitimi Veriyor

GÜNDEM

İzmir’de 'gri su' dönemi başlıyor

Tarih: 18.02.2025 13:00 Güncelleme: 18.02.2025 13:00
Bursa Yenişehir

Bursa Yenişehir Belediyesi çalışanlarıyla sürekli bir araya gelmeye devam eden Belediye Başkanı Ercan Özel, Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin davetini kırmayarak sofralarına misafir oldu. Belediye işçilerinin göğüslerinde taşıdıkları armanın hakkını verdikleri için her birine teşekkür eden Başkan Ercan Özel, “İşçilerimizden tek isteğimiz var. İşlerinizi severek, en iyi şekilde ve özveriyle yapmanız” dedi.

BURSA (İGFA) - Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının daveti üzerine şantiyeye giderek işçilerle buluştu. Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde gerçekleşen buluşmaya Hizmet İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mustafa Yavuz da katıldı.  Burada kısa bir konuşma yapan Ercan Özel, Yenişehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğuna vurgu yaptı. Belediyede çalışan her bir kişiye güvendiğini ifade eden Başkan Özel, “Yenişehir Belediyesi çalışanları özveriyle görevlerine devam ediyor. Göğüslerinde taşıdıkları Yenişehir Belediyesi armasının hakkını veriyorlar. Her birine teşekkür ediyorum” dedi.

‘TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUK’

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde yıllarca üst düzey makamlarda olarak görev yaptığını hatırlatarak konuşmasına devam eden Özel, belediye çalışanlarının hangi zorluklarla karşı karşıya kalabileceğini en iyi şekilde bilebileceğini anlatarak; “Biz yöneticiler kendimizden daha çok sizleri düşünmeliyiz. Çalışanlarımızın mutluluğunu sağlamalıyız ki, onlar da yaptıkları işi en iyi şekilde yapabilsin. Bu nedenle, geçtiğimiz haftalarda Belediyemizin mali tablosunu da koruyarak işçimize verebileceğimiz en büyük zammı yaptık. Bunun yanında bir de bu zamana kadar alınamayan tüm haklarını işçilerimize vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’ye örnek olduk diyebiliriz. Şimdi başka belediyelerde çalışan işçiler de Yenişehir Belediyesi’nde çalışmak istiyorlar” diye konuştu.

 ‘İŞÇİMİZE OLAN GÜVENİMİZ TAM’

İşçiden sadece yaptığı işi en iyi şekilde yapmasını istediğini ifade eden Başkan Özel, “Yenişehir halkı belediyemizden hizmet istiyor. Sizlerle birlikte halkımıza en iyi hizmeti sunacağımızı biliyorum. Bu konuda sizlere inancım ve güvenim tam. Biz sizlerden hiçbir zaman parti bayrağı asmanızı ya da sallamanızı istemeyeceğiz. Tek isteğimiz olacak. İşinizi severek, özveriyle ve en iyi şekilde yapmanız olacak. İşinizi yaparken yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Yenişehir Belediyesi’nde her bir çalışanımızın aynı zamanda beni temsil ettiğini unutmamanızı istiyorum. Bizler size her konuda destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 HİZMET İŞ SENDİKASI BURSA ŞUBE BAŞKANI YAVUZ’DAN BAŞKAN ÖZEL’E TEŞEKKÜR

Başkan Ercan Özel’in ardından konuşan Hizmet İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Yavuz da, “Bugüne kadar Yenişehir Belediye başkanlarımızdan hep bu birlik ve beraberlik tablosunu sağlamasını istedik. Ancak, maalesef hiçbir yerde bu birlikteliği sağlayamamıştık. Ama şimdi görüyoruz ki, Yenişehir Belediye Başkanı ve çalışanların hepsi birlik ve beraberlik içinde halka hizmet ediyor. Yenişehir'deki bu uyum inşallah diğer belediye başkanlarımıza da örnek olur. Çalışana değer verirseniz size yoldaş olur, dost olur, sırdaş olur. Çalışana değer verirseniz çalışanın yüzü gülerse, şehrin yüzü güler. Belediye işçisine ve emekçisine verdiğiniz değeri tüm işçi kardeşlerim görüyor ve teşekkürlerini sunuyor. Ben de her bir belediyeye örnek olacak çalışmaları yaptığınız için işçi kardeşlerimizin sesi olarak siz değerli başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, Allah rızasını kazanmak için çıkmış olduğunuz bu yolda muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti