- İMSAK 05:52
- GÜNEŞ 07:16
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:35
- AKŞAM 19:12
- YATSI 20:31
-
BIST 100
16057,78%-0,67
-
DOLAR
44,09% 0,07
-
EURO
51,12% -0,16
-
GRAM ALTIN
7339,81% -0,20
-
Ç. ALTIN
11836,39% -0,24
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Bursa'da Osmangazi’nin yılın her mevsiminde güzel ve bakımlı görünmesi için çalışan Osmangazi Belediyesi, kış döneminde 300 bin mevsimlik çiçeği toprak ile buluşturuyor.
BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi, yazın olduğu gibi kış mevsiminde de binlerce çiçeği toprakla buluşturmaya devam ediyor. Kış aylarında kenti daha da güzelleştirmek adına yürütülen çalışmalar kapsamında kış çiçekleri ilçenin çeşitli noktalarına ekilmeye başlandı. Çalışmalar kapsamında 300 bin çiçek toprakla buluşacak.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ekim çalışmaları kapsamında hercai, çuha, sıklamen, süs lahanası, nergis ve şeker tabağı, ilçe genelindeki parklara, meydanlara ve refüjlere ekilecek. Çiçeklerin açması ile birlikte Osmangazi, ilkbaharda rengarenk bir görünüme kavuşacak.
Osmangazi Belediyesi, çiçek dikimi çalışmaları ile yeşil alan miktarını her geçen yıl artmaya devam ederken, vatandaşlar da oluşturulan görsel güzelliği beğeniyle izliyor.
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















