- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,03
-
EURO
51,29% 0,01
-
GRAM ALTIN
6631,84% 0,15
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Görükle-Dumlupınar Mahallesi’nde bir otelde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.
BURSA (İGFA) - Görükle-Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan bir otelin eksi birinci (-1) katındaki spa bölümünde çıkan yangına, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 19 araç ve 50 personel ile müdahale edildi.
Kısa sürede kontrol altına alınan yangında, otel içerisinde bulunduğu bildirilen 35 kişi güvenli şekilde tahliye edildi.
Yangın sırasında dumandan etkilenen 5 vatandaş, tedbir amaçlı sağlık birimlerine sevk edildi.
⚠️ Nilüfer ilçemize bağlı Görükle-Dumlupınar Mahallemizde meydana gelen hotel yangını hakkında
— Bursa Büyükşehir Belediyesi (@bursabuyuksehir) January 11, 2026
Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyemiz, 19 araç ve 50 çalışma arkadaşımız ile yangına hızla müdahale etmiş olup, yangın kontrol altına alınmıştır.
Hotelin eksi birinci (-1) katında… pic.twitter.com/Sxph32JX7Q
Olayda can kaybı yaşanmadığı bildirildi.
Ekiplerin bölgede söndürme, soğutma ve yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















