- İMSAK 05:41
- GÜNEŞ 07:06
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:39
- AKŞAM 19:19
- YATSI 20:38
-
BIST 100
16085,83%0,82
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,85% -0,02
-
GRAM ALTIN
7135,99% 0,38
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Bursa'da Nilüfer Belediyesi, Ertuğrul ve Balat mahallelerinde park alanı ve özel orman arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen baraka yapıları yıktı.
BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi ekipleri, saha denetimleri ve vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda kent genelinde kaçak yapılaşmaya karşı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ertuğrul Mahallesi’nde park alanı üzerine ruhsatsız olarak inşa edilen baraka yıkıldı. Söz konusu yapının vatandaşların şikayetlerine konu olduğu ve bölge için olumsuz durum teşkil ettiği ifade edildi.
Belediye ekipleri ayrıca, Balat Mahallesi’nde özel orman arazisi üzerine kaçak olarak yapılan çok sayıda baraka yapının da yıkımını gerçekleştirdi. Yapıların mevzuata aykırı şekilde inşa edildiğinin tespit edilmesi üzerine gerekli işlemler tamamlanarak yıkım çalışmaları gerçekleştirildi.
Yıkım çalışmaları sırasında zabıta ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı. Belediye ekipleri, çalışmalarını kontrollü şekilde yürütürken kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında kent genelinde denetimlerine devam ediyor.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















