Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Kayseri, 360 Derece Dijital Gezinti Platformu ile Tanıtılıyor

YEREL YÖNETİMLER

Erciyes Kayak Merkezi, Bilimsel Araştırmalara Konu Oluyor

YEREL YÖNETİMLER

Van'da Aile Haftası Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü

GÜNDEM

Manisa'nın tohumları Sarıçalı'nın merasını yeşertecek

Tarih: 20.02.2025 17:11 Güncelleme: 20.02.2025 17:11
Bursa Nilüfer’de geçmişin tecrübesiyle geleceğin vizyonu birleşiyor

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ikinci “Ortak Akıl” toplantısını CHP Bursa ve Nilüfer’in önceki dönem ve mevcut başkanları ile yaptı. Başkan Şadi Özdemir, Nilüfer’i Türkiye ve dünyaya ilham olan bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

BURSA (İGFA) - Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ikinci “Ortak Akıl” toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa geçmiş dönem il başkanları, CHP Nilüfer geçmiş dönem ilçe başkanları ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ile bir araya geldi. Podyum Davet’te düzenlenen toplantıda, Başkan Şadi Özdemir, görev yaptığı 10 aylık süreçte yapılan çalışmaları ve gelecek dönem projelerini detaylı bir şekilde anlattı.

Toplantıya CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, geçmiş dönem il başkanları Erhan Sevimli, Ertuğrul Akagündüz, Hasip Öztürk, Şahin Gençal, Gürhan Akdoğan, Turgut Özkan, Metin Çelik ve Sadık Çakar; geçmiş dönem ilçe başkanları Ramazan Köse, Yücel Akbulut, Mehmet Turan Tansal, Özer Anaç, Fırat Yılmaz katıldı. Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ile Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları da toplantıda yer aldı.



“İLHAM OLAN BİR NİLÜFER OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer’in Türkiye’nin marka kentlerinden biri olduğunun altını çizerek, “Daha yaşanabilir ve mutlu bir kent yaratarak Türkiye’ye ve dünyaya ilham olan bir Nilüfer oluşturmak istiyoruz” dedi.

Nilüfer’in yoğun bir sanayi ve yapılaşma baskısı olduğuna dikkat çeken Başkan Şadi Özdemir, tüm bunlara rağmen tarım alanlarını korumak için özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Geçmiş dönemlerde de bu konuda birçok çalışma yapıldığını ifade eden Başkan Şadi Özdemir, “Tarımı sürdürülebilir kılmalıyız. Nilüfer’in tarımdan vazgeçmiş köylüsünü, tarıma döndürmek ve gençlere tarımdan para kazanılabildiğini göstermek istiyoruz. Bunun için de soğuk hava deposu, Nilüfer Bostan satış marketlerinin yapısını değiştirerek, sayısını artırmak ve dijital satış kanallarını kullanmak gibi çeşitli projelerimiz var. Çünkü üretirken aynı zamanda, tüketimi de sağlamalıyız. Ancak bunları yaparken de çiftçimizin örgütlenip, kooperatifleşmesini istiyoruz” diye konuştu.



KENTSEL DÖNÜŞÜME BÜTÜNCÜL BAKIŞ

Deprem öncesi ve sonrasına yönelik hazırlıklardan da bahseden Başkan Şadi Özdemir, bu noktada kentsel dönüşümün bütüncül bir şekilde ele alınmasının önemine vurgu yaptı. Başkan Şadi Özdemir, rol model oluşturarak, insanlara kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini göstermek istediklerini söyledi.

Nilüfer Belediyesi’nin sosyal projelere verdiği önemi de vurgulayan Başkan Şadi Özdemir, 5 yılda 25 kreş yapma hedeflerini, yeni öğrenci yurtları projelerini ve dezavantajlı gruplara yönelik İş Koçu Destekli İstihdam Projesi gibi çalışmalarını anlattı.



Toplantıda söz alan CHP Bursa geçmiş dönem İl Başkanı Erhan Sevimli, Şadi Özdemir’in belediye başkanlığında da başarılı olacağına inandığını belirterek, belediye ve parti örgütünün uyumlu çalışmasının önemine vurgu yaptı. Geçmiş dönem il başkanlarından Gürhan Akdoğan akademik odalarla hukuki bir iş birliğine gidilmesinin önemine değinirken, Şahin Gençal da toplantının eski ve yeni yöneticileri bir araya getirme açısından değerli olduğunu ifade etti.

Temiz siyaset vurgusu yapan CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ise, “Tüm zorluklara karşı hep beraber hareket etmeliyiz. Bunun mücadelesini vereceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
12.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti