- İMSAK 05:47
- GÜNEŞ 07:11
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:37
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:35
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Bursa'da Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 10 Ağustos 2025’te Balıkesir’in Sındırgı ilçesi merkezli yaşanan 6,1 büyüklüğündeki deprem sırasında örnek bir davranış sergileyen güvenlik görevlisi Ahmet Avcı’yı makamında ağırladı.
BURSA (İGFA) - Nazım Hikmet Kültürevi’nde görevli olan Ahmet Avcı, deprem anında vatandaşların paniğe kapılmadan, güvenli şekilde tahliye edilmesine öncülük etmişti. Bu soğukkanlı ve cesur tavrı nedeniyle Başkan Şadi Özdemir tarafından tebrik edilen Avcı’ya, Nilüfer Belediyesi yöneticileri de teşekkürlerini iletti.
Ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Altun, Nilbel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, NİLKOOP Başkanı Süleyman Ayyılmaz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yusuf Özdemir ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa Yılmaz da hazır bulundu.
Başkan Şadi Özdemir, “Ahmet Avcı görev bilincini ve insani sorumluluğunu üstün şekilde yerine getirerek örnek bir davranış sergiledi. Böyle çalışanlarımızın varlığı bize güven veriyor” dedi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















