- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,89% 0,10
-
GRAM ALTIN
7273,11% 0,94
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Bursa'da İnegöl Belediyesi mübarek üç ayların başlangıcı vesilesiyle bu sabah özel bir buluşma düzenledi. Sani Konukoğlu Camiinde sabah namazı akabinde Kuran-ı Kerim tilaveti, tesbihat, kasideler ve dualar ile üç aylar karşılandı.
BURSA (İGFA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni yılın ilk günü ve aynı zamanda mukaddes üç ayların başlangıcı olan 1 Ocak sabahı, İnegöl Belediyesi özel bir buluşma düzenledi.
Müslümanlar için mübarek olan ve ibadetlerin arttırılarak maneviyatın daha da güçlendiği üç ayların ilk sabahında, Sani Konukoğlu Camiinde üç ayların başlangıcı ve sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. İnegöl halkının yoğun ilgi gösterdiği sabah namazı buluşmasında Kuran-ı Kerimler okunup tesbihatlar yapıldı. Kasidelerle süslenen buluşmada, eller semaya açılıp dualar edildi.
İmsak ile başlayan sabah namazı buluşmasında; Kağıthane Sanayi Merkez Cami İmam Hatibi Hafız Cihat Sayın, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Cami Müezzini Hafız Ömer Faruk Mahmutoğlu ve Osmangazi Şehreküstü Cami İmam Hatibi Hafız M. Hasan Karaman tilavetleri, kasideleri ve dualarıyla gönülleri mest etti.
Namaz çıkışı cemaate çorba ikramları yapılırken, Belediye Başkanı Alper Taban da vatandaşların üç aylarını kutladı.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















