- İMSAK 05:25
- GÜNEŞ 06:51
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:29
- YATSI 20:49
-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,39% 0,26
-
GRAM ALTIN
6435,83% 0,20
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Bursa'da İnegöl Belediyesi tarafından 2026 yılının “Gençlik Yılı” ilan edilmesi kapsamında düzenlenen “Gençlik Yılı Arama Konferansı”, 100’ü aşkın lise ve üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gençlik Çalıştayı öncesinde yapılan toplantıda, İnegöl’ün geleceğine ilişkin görüş ve öneriler doğrudan gençlerden alındı.
BURSA (İGFA) - İnegöl'de Royal Otel’de düzenlenen programa katılan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, belediyecilik anlayışlarının merkezinde toplumu anlamanın yer aldığını vurgulayarak, gençlerin fikirlerinin yol gösterici olacağını söyledi.
Burada gençlere seslenen Başkan Taban, katılımcı ve açık bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirterek, “Sizin fikirleriniz bizim için çok kıymetli. Bu şehirde yaşayan gençlerin beklentilerini doğrudan sizlerden duymak istiyoruz. Sorgulayın, konuşun, özgüvenli olun. Hatta hata yapmaktan da korkmayın” dedi. İnegöl’ün güçlü bir genç nüfusa sahip olduğunu dile getiren Taban, şehrin ekonomik ve sosyal potansiyelinin gençlerin katkısıyla daha da gelişeceğini ifade etti.
GENÇLİK ÇALIŞTAYI ÖNCESİ YOL HARİTASI
Konferansın, önümüzdeki ay yapılması planlanan Gençlik Çalıştayı’nın içeriğini belirlemek açısından önemli bir adım olduğu belirtildi. Katılımcı gençler; eğitim, sosyal yaşam, istihdam ve şehir olanaklarına dair görüşlerini paylaşarak çözüm önerileri sundu. Programın organizasyonunda yer alan Yüksel Okşak ise amaçlarının gençlerin sorunlarını doğrudan kendilerinden dinlemek olduğunu belirterek, “Sorunun gerçek sahipleriyle çözüm üretmek istiyoruz” dedi.
GENÇLERDEN MEMNUNİYET MESAJI
Toplantıya katılan öğrenciler, kendilerine söz verilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, fikirlerinin dikkate alınmasının önemli olduğunu vurguladı. Gençler, bu tür organizasyonların İnegöl’ün gelişimine katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti. İnegöl Belediyesi’nin “Gücümüz Genç” sloganıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, gençlere yönelik projelerin yıl boyunca artarak devam etmesi bekleniyor.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















