- İMSAK 05:38
- GÜNEŞ 07:03
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:40
- AKŞAM 19:21
- YATSI 20:41
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,24
-
EURO
50,84% 0,07
-
GRAM ALTIN
6671,62% -2,58
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Bursa İnegöl’de Ramazan Bayramı süresince nöbetçi fırın uygulaması olacak. 3 gün boyunca hizmet verecek fırınlar Fırıncılar ve Benzerleri Odası tarafından belirlendi.
BURSA (İGFA) - Bursa İnegöl’de 3 günlük Ramazan Bayramı süresince fırınlar kapalı olacak. 3 gün boyunca nöbetçi fırın uygulaması ile sadece belirli fırınlarda ekmek üretimi yapılacak. Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına ekmek alışverişlerini arefe gününden yapması çağrısında bulunulurken, İnegöl Belediyesi’nin talebi ile Fırıncılar ve Benzerleri Odası tarafından bayramın 3 günü hizmet verecek fırınların listesi de belirlendi.
3 GÜN BOYUNCA SADECE NÖBETÇİ FIRINLAR AÇIK OLACAK
İnegöl Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Fırıncılar Odası ile yaptığımız istişareler neticesinde bayram süresince fırınların kapalı olması kararlaştırılmıştır. Ancak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına ekmek ihtiyacını karşılayabilmek için 3 gün boyunca nöbetçi fırın uygulamasına gidilecektir. Nöbetçi olarak hizmet verecek fırınlar ise Fırıncılar ve Benzerleri Odası tarafından belirlenmiştir.”
NÖBETÇİ FIRINLAR LİSTESİ
Bayramın ilk günü olan 20 Mart Cuma; Özdilek AVM, İnegöl AVM içerisinde bulunan Migros ve Somuncu Baba Ekmek Fırını (Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi No:47) açık olacak.
Bayramın ikinci günü olan 21 Mart Cumartesi; Özdilek AVM, İnegöl AVM içerisinde bulunan Migros, Palandöken Ekmek Fırını (Turgutalp Mahallesi İsmail Hakkı Timur Sokak No:23), Somuncu Baba Ekmek Fırınının 2 şubesi (Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi No:47 ile Ertuğrulgazi Mahallesi Akpınar Caddesi No:26), Ekmek Dünyası (Burhaniye Mahallesi İstiklal Caddesi No: 41) ve Kırıntı Ekmek Fırını (Yunusemre Mahallesi Mevlana Caddesi No:6)
Bayramın üçüncü günü olan 22 Mart Pazar; Özdilek AVM, İnegöl AVM içerisinde bulunan Migros, Palandöken Ekmek Fırını (Turgutalp Mahallesi İsmail Hakkı Timur Sokak No:23), Somuncu Baba Ekmek Fırınının 2 şubesi (Sinanbey Mahallesi Murat Caddesi No:47 ile Ertuğrulgazi Mahallesi Akpınar Caddesi No:26), Ekmek Dünyası (Burhaniye Mahallesi İstiklal Caddesi No: 41) ve Kırıntı Ekmek Fırını (Yunusemre Mahallesi Mevlana Caddesi No:6)
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















