15811,53%0,87
43,35% 0,25
51,27% 0,73
6944,72% 1,57
11200,48% 2,32
Isparta’da yapılan Boulder Türkiye Şampiyonasında İnegöl Belediye Spor Kulübü sporcuları başarılarıyla göz doldurdu. Sefa Yaman, Türkiye 2’ncisi olarak yeniden milli takıma seçildi.
BURSA (İGFA) - Boulder Türkiye Şampiyonası 4-5 Ekim tarihlerinde Isparta’da gerçekleştirildi. İnegöl Belediye Spor Kulübü Spor Tırmanış branşı sporcuları da gençler kategorisinde 6 sporcu ile şampiyonada yerini aldı.
İlk gün sıralama turlarında İnegöl Belediyesporlu 3 sporcu kendi kategorilerinde 22 sporcuyu eleyerek ilk 6 sporcu arasına 2’ncilikle girmeyi başardılar ve finallere kaldılar.
Finallerde de Genç A kategorisinde yarışan İnegöl Belediyespor sporcusu Sefa Yaman, Türkiye Boulder 2’ncisi olmayı başararak bir kez daha milli takıma seçildi.
Genç B Kategorisinde yarışan Bilal Eltutan ve Hilal Süngü de şampiyonayı 4’üncü olarak tamamladı.
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı
Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti
Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!