- İMSAK 05:45
- GÜNEŞ 07:09
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:17
- YATSI 20:36
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Gemlik'in kırsal mahallelerinden Muratoba'da, 20 yıldan uzun süredir kullanılmayan ve metruk hale gelen okul binası, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Çalışmaları Muratoba Muhtarı Caner Yıldırım da yerinde inceledi.
BURSA (İGFA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde kırsal mahallelerden Muratoba'da metruk hale gelen okul binasının yıkımına başladı.
Binanın yıkımının ardından, etrafındaki kullanılmayan tuvaletler ve eski öğretmen lojmanı da yıkılarak köye geniş bir alan kazandırılması hedeflendi.
Metruk binaların kentin her yerinde güvenlik ve estetik sorunlarına yol açtığını belirten Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, bu konuya büyük önem verdiğini vurguladı.
Belediye olarak Gemlik’in çeşitli noktalarındaki metruk binaların tespiti ve yıkımı konusunda çalışmalarına devam ederek, kentin rahat nefes almasını sağlamayı amaçladıklarını belirten Başkan Deviren, projelerin şehirdeki hem güvenlik hem de estetik problemleri ortadan kaldırmayı hedeflediğini söyledi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















