- İMSAK 05:45
- GÜNEŞ 07:09
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:17
- YATSI 20:36
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
EĞİTİM
EĞİTİM Haberleri
Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSMEK aracılığıyla üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere uzman rehber öğretmenler eşliğinde ücretsiz YKS hazırlık kursları düzenlemeye devam ediyor.
BURSA (İGFA) - Bursa’da altyapıdan spora kadar birçok alanda projeler yürüten Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik çalışmalara ayrı bir değer veriyor. Ücretsiz hazırlık kurslarından test kitabı dağıtımlarına, deneme sınavlarından tercih desteğine kadar her alanda gençlerin yanında olan Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü’ne bağlı BUSMEK aracılığıyla üniversite sınavlarına hazırlanan gençler için ücretsiz hazırlık kursları düzenliyor.
Uzman rehber öğretmenler eşliğinde verilen kurslar, Hürriyet, Vakıf Bera, Naim Süleymanoğlu ve Orhangazi kurs merkezlerinde yüz yüze gerçekleştiriliyor.
Bursa’da üniversiteye hazırlanan yaklaşık 1200 gence ücretsiz hazırlık eğitimi vererek geleceklerini inşa etmelerinde yardımcı olduklarını söyleyen Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Ayça Bingül Tayar, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla BUSMEK bünyesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
4 kurs merkezimizde eğitim alan gençlerimiz, herhangi bir ücret ödemeden hem kaliteli eğitim materyaline hem de yüksek seviyede, yüksek kalitede eğitim olanağına sahip oluyor” dedi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















