- İMSAK 05:23
- GÜNEŞ 06:49
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:30
- YATSI 20:51
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,34% 0,01
-
EURO
51,24% -0,03
-
GRAM ALTIN
6246,20% 0,01
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
BASIN BÜLTENİ
BÜYÜKŞEHİR, İFTARA YETİŞEMEYENLERİN YANINDA OLACAK
- BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, RAMAZAN AYI BOYUNCA KENTİN 14 FARKLI NOKTASINDA İFTARİYELİK DAĞITACAK.
BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca iftar saatinde evine yetişemeyenler ile görev başında olanlara iftariyelik ikramında bulunacak.
Dağıtım Noktaları ve İçerik
Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda BURFAŞ ekipleri, Ramazan'ın ilk gününden itibaren iftariyelik dağıtımına başlayacak. Terminal, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Acemler, Şehreküstü, Mimar Sinan, Küçük Sanayi, Arabayatağı, Organize Sanayi, Emek, Osmangazi, Hacivat, Gürsu, Kestel ve Uludağ Üniversitesi metro duraklarında her gün vatandaşlara çorba, sandviç, zeytin, hurma ve sudan oluşan iftariyelik paketleri ulaştırılacak.
Başkan Bozbey'den Mesaj
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ramazan'ın bereketini ve paylaşma kültürünü birlikte yaşamanın önemine vurgu yaptı. Bozbey, iftara yetişemeyen vatandaşların mağdur olmaması için Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kentin farklı noktalarında iftariyelik ikramında bulunacağını belirtti ve tüm Bursalılara hayırlı Ramazanlar diledi.
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Bursa,Bursa Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















