- İMSAK 05:29
- GÜNEŞ 06:54
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 19:27
- YATSI 20:47
-
BIST 100
16137,32%-0,76
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,45% -0,08
-
GRAM ALTIN
6328,01% 0,81
-
Ç. ALTIN
10765,14% -0,07
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Ramazan ayı kapsamında Demircan ailesinin iftar sofrasına konuk oldu. Samimi atmosferde gerçekleşen buluşmada birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Ramazan ayının manevi ikliminde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Bu kez Demircan ailesinin iftar sofrasına konuk olarak aile fertleriyle birlikte orucunu açan Başkan Subaşı, aile üyeleriyle yakından ilglendi. Uzun süre sohbet ederek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhuna dikkat çeken Başkan Subaşı, iftarın yalnızca bir yemek değil, gönüllerin buluştuğu özel bir zaman dilimi olduğunu vurguladı.
Evdeki çocukların neşesi ve samimi ortamın sıcaklığı akşama ayrı bir anlam katarken, çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Subaşı’nın içten tavırları dikkat çekti.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















