Meridyen Eğitim Kurumları
20.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 05:36
  • GÜNEŞ 07:01
  • ÖĞLE 13:17
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:22
  • YATSI 20:42
  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,31% 0,04
  • EURO

    51,17% -0,30
  • GRAM ALTIN

    6537,95% -1,27
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Bornovalı miniklere Çim Adam Atölyesi

SPOR

İpsala’nın gururu oldu

MAGAZİN

Bayram sabahlarına nefes verecek albüm

GÜNDEM

Başkan Erkan Aydın vatandaşlarla bayramlaştı

Tarih: 20.03.2025 14:52 Güncelleme: 20.03.2025 14:52
BHİD iş dünyasını ve iletişim profesyonellerini bir araya getirdi

Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD), geleneksel iftar programı iş dünyasını ve iletişim profesyonellerini bir araya getirdi. Referans Holding’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, halkla ilişkilerin yalnızca bir meslek değil, güven, iş birliği ve toplumun gelişimi için kritik bir köprü olduğu vurgulandı.

BURSA (İGFA) - Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından gerçekleştirilen iftar programı, iş dünyasının ve iletişim profesyonellerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Referans Holding’in ev sahipliğinde düzenlenen gecede, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı.

Programa Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gülmez, İnşaat Müteahhitleri, Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurcan Özdemir, iş dünyasının önde gelen temsilcileri, BHİD Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, sektör profesyonelleri ve basın mensupları katıldı.

GÜÇLÜ TOPLUMLARIN TEMELİ: DOĞRU İLETİŞİM VE GÜVEN

BHİD Başkanı Gülşah Cebelli Öncel yaptığı konuşmada, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve gönül bağlarını güçlendirme ayı olduğunu vurgulayarak, geceye ev sahipliği yapan Referans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bakioğlu’na teşekkür etti. Konuşmasında halkla ilişkilerin yalnızca bir meslek değil, insanları bir araya getiren, anlayışı ve güveni pekiştiren bir köprü olduğunu belirten Öncel, BHİD’in 33 yıldır sektöre değer katan projeler ve etkinlikler düzenlediğini ifade etti.

"Doğru iletişim, şeffaflık ve güven üzerine inşa edilen bir toplumun ne denli güçlü olabileceğini hepimiz biliyoruz. İşte tam da bu nedenle, mesleğimizin önemini her fırsatta vurgulamak ve meslektaşlarımızla birlikte daha büyük başarılara imza atmak en büyük hedefimiz."

"HALKLA İLİŞKİLER BİR MESLEKTEN ÇOK DAHA FAZLASIDIR"

Öncel, BHİD’in halkla ilişkiler alanında Türkiye genelinde adını duyurduğu en önemli organizasyonlarından biri olan HİÇ Ödülleri’ne de değindi. Bu ödüllerin, yaratıcı, etkili ve toplumsal fayda sağlayan projeleri teşvik etmeye devam ettiğini belirterek, önceki dönem Başkanı Serdar Ömeroğulları’na organizasyona katkıları için teşekkür etti.

İftara ev sahipliği yapan ve BHİD Ailesi’ne yeni katılan Referans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bakioğlu da Bursa Halkla İlişkiler Derneği'nin bir parçası olmaktan ve bu güçlü iletişim ağına katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakioğlu, şöyle konuştu;

“Biz, Referans Holding olarak, endüstriyel yemek sektöründe kaliteyi, güveni ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Ancak bu başarıyı sadece iyi yemek yaparak değil, güçlü bir iletişim stratejisi ile sağlıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, ne kadar iyi bir hizmet sunarsak sunalım, bunu doğru anlatamadığımız sürece değerimiz eksik kalır. İşte tam da bu noktada, halkla ilişkiler sektörünün profesyonelleri olan sizlerin yaptığı çalışmaların ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bizim sektörümüzde iletişim çift yönlü bir süreçtir. Tüketicilerimizle şeffaf bir diyalog kurmak, onların güvenini kazanmak için kritik bir unsurdur. Tedarikçilerimizle ve iş ortaklarımızla kurduğumuz iletişim, güçlü bir iş ekosisteminin temelidir. Çalışanlarımızla aramızdaki açık ve sağlıklı iletişim, motivasyonu ve aidiyeti artırarak hizmet kalitesine doğrudan yansır. Bugün BHİD ailesine kurumsal olarak dahil olmamız ve yönetim ile kurumsal iletişim ekibimizden bireysel üyelerimizin de bu ağa katılması, bizim için yalnızca bir üyelik değil, değerli bir ortaklık anlamına geliyor. Çünkü biz inanıyoruz ki, iletişimde güç birliği yapmak, her sektör için başarının anahtarıdır. Önümüzdeki süreçte, bu değerli toplulukla daha fazla iş birliği yapmayı, ortak projelere imza atmayı ve hem Bursa’ya hem de sektörlerimize katkı sağlamayı umuyoruz. Hep birlikte çalışarak, markalarımızı daha güçlü kılabilir, toplum için daha büyük değerler üretebiliriz.”

BHİD, YENİ ÜYELERİYLE DAHA DA GÜÇLENDİ

İftar programında ayrıca, BHİD ailesine yeni katılan üyeler için rozet takdim töreni gerçekleştirildi. Referans Holding, BHİD’in Kurumsal Üyesi olurken, kurumun üyelik sertifikası Genel Müdür Feray Uzunçayır’a takdim edildi. Derneğin yeni bireysel üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Aslıhan Gönül (OTOKOÇ), Begüm Bakioğlu (Referans Holding), Buket Yamanlar (Rudolf Duraner), Bülent Sezgin (Mudanya Üniversitesi), Derya Pınar (Bursa Teknik Üniversitesi), Gizem Çepnili (Referans Holding), Sinem Karabulut (Bursa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası), Serhat Güneş (LÖSEV).

Yeni üyelerin derneğe güç katacağına inandığını belirten Başkan Öncel, BHİD’in mesleği daha ileri taşımak, güçlü projelere imza atmak ve sektörde öncü olmak için birlikte çalışmaya devam edeceğini vurguladı. Program sonunda, BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Cebelli Öncel, derneğe emek veren tüm başkanlara, yönetim kurulu üyelerine ve bu anlamlı geceye destek veren Referans Holding’e teşekkür etti.

Yorum SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum

Mustafa gül
17.03.2026 17:18:01
Atılırda bu kadarda desteksiz atılmaz, koskoca genel başkan bunun danışmanları ne iş yapar hepsine yol verip adam gibi danışmanlarla çalışması lazım

Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!

Trabzonlu
12.03.2026 11:35:03
Nihayet bizimde bir çatımız oldu, kuranlara teşekkürler, bize her yer Trabzon

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Sinan Küçük
Turizm Taşımacılık 7/24 VİP hizmeti

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti