- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gözaltına alınanlar arasında yer alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, avukatı aracılığıyla sosyal medyada yayılan bilgi kirliliğine ilşikin resmi açıklamada bulundu.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın vekili Avukat Melih Koçhan, sosyal medyada yayılan bilgi kirliliğine yönelik açıklama yaptı.
Başkan Çalık hakkında sistematik bir dezenformasyon kampanyası yürütüldüğünü belirtirken, "Hakkımızda yöneltilen iddialarından haberdar dahi değilken, bu tür asılsız paylaşımlara itibare edilmemesini rica ederiz. Gerçeğe aykırı haberler ve sahte içeriklerin tamamıyla ilgili yasal yollara başvurarak suç duyurusunda bulunacağımızı ve kamuoyunu düzenli olarak bilgliendirmeye devam edileceğini bildiririz" denildi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















