Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Kütahya Belediyespor’umuz ile Muğla Üniversitesi arasında gerçekleşen Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi karşılaşmasını tribünden takip ederek takımımıza desteğini gösterdi.
Tribünde sporseverler vatandaşlarımızla bir araya gelen Kütahya Belediye Başkanımız Kahveci, oyuncularımıza moral vererek başarılar diledi.
Dumlupınar Spor Salonu’nda oynanan kıyasıya mücadelede Kütahya Belediyespor’umuz, rakibini 90-61 skorla mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.
Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, şehrimizin spor alanındaki gelişimine vurgu yaparak, “Kütahya Belediyespor’umuzun her zaman yanındayız. Sporun ve sporcularımızın gelişmesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Takımımızın mücadele azmi ve başarısıyla gurur duyuyor, bundan sonraki karşılaşmaları için de kulübümüze başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız. Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com