- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
50,96% 0,03
-
GRAM ALTIN
7310,54% -0,35
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Edirne'nin Keşan ilçesinde Beğendik beldesinde ilk kez düzenlenen ‘Beğendik Gelinleri Gecesi’, bölgedeki kadınları bir araya getirerek unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı. Kadınlar, gece boyunca şarkılar ve türküler eşliğinde doyasıya eğlendi.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne Keşan'da Beğendik Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen organizasyon, Beğendik’in gelinleri Rümeysa Sarı, Sinem Yılmaz, Nurgül Sarı ve Büşra Sarı tarafından düzenlendi. Gecede misafirlere çeşitli yiyecek ve içecekler ikram edilirken, çekilişle şanslı katılımcılara sürpriz hediyeler verildi. Etkinliğin en anlamlı yanlarından biri ise, geceden elde edilen gelirin gönüllü olarak LÖSEV’e bağışlanacak olması oldu.
Organizasyona dair konuşan Büşra Sarı, kadınları bir araya getiren bu buluşmanın büyük ilgi gördüğünü belirterek, Keşan’ın Beğendik beldesinin 4 gelini olarak bir ilki gerçekleştirdiklerini ve kadınlar matinesi düzenlediklerini belirtti. Kadınların bir araya gelerek stres attığını ifade eden Sarı, "Geceden elde edilen parayı ise gönüllü olarak LÖSEV’e bağışlayacağız. Organizasyonumuzda siyasetten uzak durarak tamamen birlik ve beraberliği sağlamak istedik. Belediyelerden ve esnaflardan destek aldık. Katılımcılara lezzetli ikramlar sunduk ve eğlence dolu bir gece yaşadık" dedi.
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















