Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Büyükşehir’den Kadınlara Sanat Desteği; Çini Kursu Başvuruları Başladı

YEREL YÖNETİMLER

BAŞKANIMIZ OCAK MAHALLESİNDE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

YEREL YÖNETİMLER

Tarımda Eğitim Yolculuğu - 3. Durak: Akçapınar Mahallesi

YEREL YÖNETİMLER

YENİ TEMİZLİK PERSONELİ GÖREVE BAŞLADI

BBP 32

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanlığı, 32.kuruluş yıldönümünü düzenlediği basın toplantısıyla kutladı. BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Türkiye’nin terörle mücadelesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunarak, DEM'e yönelik sert eleştiriler yöneltti.

BURSA (İGFA) - BBP'nin 32'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyl Bursa İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasına Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’nın yanı sıra İl Başkanı Eyüp Eken, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Haldun Filizli, Gemlik Belediyesi Meclis Üyesi Oğuz Han, İl Kadın Kolları Başkanı Aydan Ayhan, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Av.Ömer Faruk Alfatlı ile ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan BBP Bursa İl Başkanı Eyüp Eken, 32'nci yılın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da projelere kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

BBP olarak kuruluştan bugüne kadar dernek ve vakıf ziyaretlerine devam ettiklerine işaret eden BBP Bursa İl Başkanı Eyüp Eken, basın mensuplarının fikirlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. 

BBP Meclis Üyesi Haldun Filizli, 32 yıldır uzun ve zor bir yolculuk sürdürdüklerini belirterek, “Büyük Birlik Partisi yıllardır ahlakıyla, imanıyla, vatan sevgisiyle ve kararlılığıyla var oldu. Yine sapasağlam var olmaya devam edecek. Yaptığımız uzun yolculukta biz sadece milletimize sırtımızı yaslayarak bugünlere geldik. Kurulduğumuz günden bugüne hiçbir zaman siyasi cambazlıkların aracı olmadık. Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nun şu sözlerini vasiyet aldık: Dik yaşayacağız. Dik duracağız. Dik yürüyeceğiz. Biz Muhsin Başkanımızın önderliğinde eleştirilerimizi ve çözüm önerilerimizi de her daim sunduk. Bursa'nın yanında olacak kararlarda teklif kimden gelirse gelsin doğrunun yanında, yanlışın ise karşısında durduk." dedi.

DEM PARTİSİNE SERT ELEŞTİRİ

Türkiye’nin terörle mücadelesine ilişkin de çarpıcı açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, DEM Partisi’ne yönelik sert eleştiriler yöneltti.

"Ülkemizde bölücülerin bir siyasi parti çatısı altında topladığını biliyoruz" diyen Alfatlı, "Onlar siyasi parti gibi hareket etmiyorlardı. Ancak son dönemde PKK terör örgütü ile ilişkileri olanlar, askerimizi, polisimizi, kundaktaki bebekleri şehit eden ve kendi vatandaşlarına zulüm yapanlar toplanmışlar birlikte kapı kapı geziyorlar. Terörün kanlı yüzünü toplumla paylaşıyorlar. Terörle mücadelede bugüne kadar net bir duruş sergiledik ve sergilemeye devam edeceğiz. BBP olarak “terörsüz bir Türkiye”  arzu ediyoruz. Buna kim itiraz edebilir. Suç örgütleri ve mafyalarla mücadeleyi destekliyoruz. Terörle müzakere edilmez, topyekün tüm unsurları ile mücadele edilir.” Ki Kahraman Mehmetciğimiz, Polisimiz , Jandarmamız, Güvenlik güçlerimiz canları pahasına zaten terör ve terörist ile mücadele ediyo" diye konuştu.

İdam cezasının geri getirilmesini savunduklarını belirten Alfatlı, idam cezasının askerimizi, vatandaşlarımızı şehit edenler ve çocuklara tecavüz edenler için olmak üzere 2 konuda uygulanması gerektiğine vurgu yaptı.

Bu arada Türkiye’nin ekonomi gündemine ilişkin de açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı, emekli maaşlarının yetersiz olduğunu belirterek, Temmuz ayındahem emekli maaşlarında hem de asgari ücrette iyileştirme yapılmasını talep etti. 

Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 27 20 2 5 42 65
3.Samsunspor 28 15 7 6 12 51
4.Beşiktaş 27 13 6 8 14 47
5.Eyüpspor 27 12 7 8 11 44
6.Göztepe 27 10 9 8 10 38
7.Gazişehir Gaziantep 27 11 11 5 0 38
8.Kasımpaşa 28 9 8 11 -3 38
9.Trabzonspor 27 9 9 9 12 36
10.İstanbul Başakşehir 26 10 10 6 4 36
11.Antalyaspor 28 10 12 6 -20 36
12.Konyaspor 28 9 12 7 -6 34
13.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
14.Alanyaspor 28 8 13 7 -10 31
15.Sivasspor 28 8 14 6 -8 30
16.Bodrum FK 28 8 14 6 -11 30
17.Kayserispor 27 7 11 9 -14 30
18.Hatayspor 27 4 16 7 -22 19
19.Adana Demirspor 27 2 21 4 -39
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti