- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,17% 0,15
-
EURO
50,85% 0,05
-
GRAM ALTIN
7256,44% 0,71
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Bursa–Sabiha Gökçen Havalimanı arasında hizmet veren BBBUS hattının işletme hakkının Havaist’e devredilmesi tartışma yarattı. CHP Bursa Milletvekilleri, artan maliyet ve hizmetin kalitesindeki olası düşüş nedeniyle karara tepki gösterdi.
ANKARA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır yürüttüğü BBBUS hattının işletme hakkı Havaist firmasına devredildi. Sözleşmenin imzalanmasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile milletvekilleri Hasan Öztürk ve Kayıhan Pala, TBMM’de ortak bir açıklama yaparak karara tepki gösterdi.
CHP’li Öztürk, devrin Bursalılara ekonomik yük getireceğini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi tarafından yüzde 98 memnuniyetle işletilen hattın başka bir firmaya yüksek maliyetlerle devredilmesini kabul etmiyoruz. Bu yanlıştan dönülmeli” dedi. CHP'li Altaca Kayışoğlu, kararı siyasi bulduklarını vurgulayarak, “Bursalılar zaten yetersiz havaalanı ulaşımı nedeniyle mağdur. Belediyeyi CHP kazanmasının ardından genel iktidar hizmetleri geri almaya çalışıyor. Vatandaşa hizmeti azaltarak aslında ayrımcılık yapıyorlar” ifadelerini kullandı.
CHP’li Kayıhan Pala ise, “Bursa–Sabiha Gökçen hattının devri, ekonomik ve konforlu ulaşımı zorlaştıracak. Büyükşehir Belediyesi, bu yükü önlemek için elinden geleni yapacak ve yasal haklarını kullanacak” dedi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















