- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,27% -0,04
-
EURO
51,27% -0,11
-
GRAM ALTIN
6681,48% 0,90
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve eşi Zeynep Memiş, Ramazan ayı boyunca iftar sofralarında ve iftar öncesi ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Paylaşma ve dayanışma ruhunun öne çıktığı bu buluşmalarda, vatandaşların talepleri dinlendi.
İftar Sofralarında ve Ev Ziyaretlerinde Buluşmalar
Mete Memiş ve eşi, iftar sofralarında Şengül Yıldırım ve Gülnaz Narman ile aynı sofrayı paylaştı. İftar öncesi gerçekleştirilen ziyaretlerde ise Hafize Tosun, Ayşe Akarsu, Abdullah Pala ve annesi, Gülhanım Arıcı, Emine Kurt, Nahide Çetin ve ailesi, Zümriye Çolak, Nadiye Camadan ve Adalet Akbaş ile görüşüldü.
Vatandaşın Yanında Olma Vurgusu ve Bayram Temennisi
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını vurguladı. Memiş, yaklaşan Ramazan Bayramı'nın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
Ramazan'ın Özünü Yansıtan Ziyaretler
Sosyolog Zeynep Karakolcu'nun da eşlik ettiği ziyaretlerin, Ramazan ayının paylaşma, kardeşlik ve birlik ruhunu yansıttığı belirtildi.
Bayburt,Bayburt Belediyesi
Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















