Tarih: 01.06.2022 10:41

Başkan Kurşun: Sarıyer Sahada, Reisinin Yanında

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul'un Fethi’nin 569. yıl dönümü kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesinin açılış töreni, milyonlarca İstanbullunun katımıyla gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen programa Sarıyer’den 180 toplu taşıma aracı ve yüzlerce özel araçla katılım sağlandı. 10.000’in üzerinde Sarıyerlinin katıldığı programın ardından, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun teşkilatına teşekkür ederken, “her zaman diri ve dimdik durarak reisimizin yolunda yürüdüğümüzü cümle cihana göstermiş olduk” dedi.

Kurşun “Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmamıza katılan tüm Sarıyerli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu hem Cumhurbaşkanımıza olan sevdamızı, hem teşkilatçılığımızı ifade eden çalışmada, tüm birim ve kademelerdeki arkadaşlarımızın emekleri çok büyük. Gece gündüz arama yapan, pankart asan, broşür dağıtan, lojistik destek sağlayan teşkilatımızla birlikte çok sistemli bir çalışma yürüttük. İstanbul’un Fethi’nin 569. Yıl dönümünde fetih coşkusunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte idrak ettik. Göreve geldiğimiz günden bu ana dek sahada durmak bilmeyen teşkilatımızla birlikte, reisimizin yanında güçlü bir şekilde yer almanın onurunu yaşatan teşkilatımıza tekrar teşekkür ederim” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...