Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11189,50%1,65
  • DOLAR

    42,54% -0,05
  • EURO

    49,54% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5730,81% -0,09
  • Ç. ALTIN

    9297,33% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Bursa'da gençler tarıma, yerel üretim geleceğe taşınıyor... Bursa tarımına büyük destek

GÜNDEM

Bursa Büyükşehir Zabıtası'ndan Harmancık'ta sıkı denetim

GÜNDEM

Kocaeli ulaşımı geleceğe hazırlanıyor... Raylı sistem taşımacılığının pay iki katına çıkarılacak

SPOR

Karting şampiyonlarını Körfez belirleyecek

YEREL YÖNETİMLER

YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tarih: 11.05.2025 05:28 Güncelleme: 11.05.2025 05:28
Başkan Zeyrek, Engelli Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve Anneler Günü dolayısıyla Yunusemre ilçesi Süreyya Piknik Alanı’nda düzenlenen etkinlikte, engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Zeyrek, Serhat Balcı ve annesi Nezehat Balcı ile birlikte aynı masada kahvaltı yaptı, sohbet etti.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Süreyya Piknik Alanı’nda Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ve Yunusemre belediyelerinin iş birliğiyle engelli bireyler ve anneleri için kahvaltı düzenlendi. Etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, engelli derneklerinin temsilcileri ve üyeleri, engelli bireyler ve aileleri katıldı. Başkan Zeyrek, tüm masaları tek tek gezerek engelli bireyler ve aileleriyle sohbet etti, isteklerini dinledi.

Anneler Günü’nü Kutladı
Konuşmasında, Anneler Günü’nü de kutlayan Başkan Zeyrek, “Bugün her şeyden önce Anneler Günü için buradayız. Ben başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü dünyaya getiren Zübeyde Annemize, daha sonra kendi annemi daha sonra da bu güzel ortamda, bu hayatta var olmamızı sağlayan tüm annelerin ellerinden öpmeyi kendime borç bilirim. Biz yılmadan, yorulmadan, umudumuzu kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Hepimiz umudumuz ile birlikte bu güzel ülkemize hizmet etmek, burayı yaşanabilir bir yer haline getirmek için çaba sarf ediyoruz” dedi.

“Artık Sesinizi Duyan Bir Yönetim Anlayışı Var”
Bu gibi etkinliklerin sayısını arttıracaklarını söyleyen Başkan Zeyrek, herkesin sesini duyan bir yönetim anlayışı ile hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi. Zeyrek, “Bugün kahvaltıda birlikteyiz, bugün şunu fark ettim, bu birlikteliklerin sayısını arttırarak daha da çok bir arada olmamız gerekiyor. Çünkü birlikte oldukça dertlerimizi paylaşıyoruz. Az önce kardeşim ‘Bizim sesimizi duyun’ dedi. Artık sizin sesinizi duyan, sizin derdinizle dertlenen, üzüntünüzle üzülen, neşeli gününüzde yanınızda olan bir yönetim anlayışı ile birlikte 14 aydır Manisa’da güzel hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Eksiğimiz varsa sizden her zaman dinlemek isteriz. Çünkü biliyoruz ki Manisa’mda yaşayan 1,5 milyon kişi bizim büyük ailemizdir. Bu aile fertlerinin hepsinin ben Ferdi ağabeyiyim, Ferdi kardeşiyim, beni nerede görmek istiyorsanız, ben ailenizin bir ferdi olarak orada olmaya devam edeceğim her zaman. Dertlerimiz, sorunlarımız vardır, ama bunları çözüme kavuşturacak olan bizim birlikteliğimizdir. Biz şunu biliyoruz ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Sizlerle birlikte aşamayacağımız sorun yoktur. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz, annelerin elinden tek tek öpüyorum” diye konuştu.

Başkanlar da Anneler Günü’nü Kutladı
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da birer konuşma yaparak, her zaman engellilerin yanında olduklarını söyledi. Başkan Gülşah Durbay, “Öncelikle elleri öpülesi annelerin ‘Anneler Günü’nü kutluyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Dünyayı daha güzel bir yer haline getiren, gizli kahramanlarımız canım annelerimiz iyi ki varsınız. Özellikle engelli çocukları olan elleri öpülesi anneler. Sizler bu toplumun yapı taşlarısınız” dedi.

Hepimizin birer engelli adayı olduğunu ifade eden Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise “Kadınlar, toplumun temel direğidir. Anneler kutsaldır, fedakardır, dünyanın en değerli varlığıdır. Hiç kimse alınmasın ama engelli anneleri dünyanın iki kat daha değerli varlıklarıdır. Her anne değerlidir ama engelli anneleri çok daha değerlidir” diye konuştu.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti